Livia Lupu este consilier local. A depus jurământul în urmă cu câteva minute

Actualitate (Categoria articolului)

Livia Lupu (PSD) este oficial noul consilier local al municipiului Câmpina. În această seară, ea a fost validată în funcție și a depus jurământul de credință în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina.

Livia Lupu ocupă, astfel, locul lăsat vacant de Horațiu Zăgan, care a demisionat din funcția de consilier local după ce ANI l-a declarat în conflict de interese administrativ. Livia Lupu va activa în Comisia de buget-finanțe a CL Câmpina. Vă reamintim, noul consilier local are 47 de ani, este membru PSD de 15 ani, președintele Organizației de Femei și vicepreședinte al Organizației Municipale. Este consilier juridic la Spitalul de Psihiatrie Voila.

3362 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

551 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

657 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.