Medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatele Internaționale ale României și Cupa României

Sport (Categoria articolului)

La Cluj-Napoca, pe spectaculoasa ”Cluj Arena” au avut loc în week-end-ul 3-4 iulie două competiții de atletism - Campionatele Internaționale ale României și Cupa României, la seniori.

Clubul câmpinean CSS ”Constantin Istrati” a fost reprezentat de sportivul Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), care a obținut două medalii de bronz - la aruncarea greutății cu 15,41m și la aruncarea discului cu 45,39m. 
Chiar dacă participarea și rezultatele din cadrul acestor competiții au fost mai modeste decât în mod obișnuit, cei mai buni sportivi care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo fiind deja în etapa finală a pregătirilor și absentând de la Cluj-Napoca, totuși, performanța sportivului câmpinean rămâne una apreciabilă.
De asemenea, alte două sportive originare din Câmpina, foste componente ale CSS ”Constantin Istrati”, acum legitimate la alte cluburi, au participat în proba de aruncarea suliței. Este vorba de Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel, legitimată acum la SCM Gloria Buzău), care a câștigat competiția cu o aruncare de 49,42m, și de Eliza Oană (fostă Toader), acum legitimată la CSM București, care s-a clasat pe locul al patrulea, cu 43,87m.

2335 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

344 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

235 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.