Medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatele Internaționale ale României și Cupa României

Sport (Categoria articolului)

La Cluj-Napoca, pe spectaculoasa ”Cluj Arena” au avut loc în week-end-ul 3-4 iulie două competiții de atletism - Campionatele Internaționale ale României și Cupa României, la seniori.

Clubul câmpinean CSS ”Constantin Istrati” a fost reprezentat de sportivul Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), care a obținut două medalii de bronz - la aruncarea greutății cu 15,41m și la aruncarea discului cu 45,39m. 
Chiar dacă participarea și rezultatele din cadrul acestor competiții au fost mai modeste decât în mod obișnuit, cei mai buni sportivi care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo fiind deja în etapa finală a pregătirilor și absentând de la Cluj-Napoca, totuși, performanța sportivului câmpinean rămâne una apreciabilă.
De asemenea, alte două sportive originare din Câmpina, foste componente ale CSS ”Constantin Istrati”, acum legitimate la alte cluburi, au participat în proba de aruncarea suliței. Este vorba de Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel, legitimată acum la SCM Gloria Buzău), care a câștigat competiția cu o aruncare de 49,42m, și de Eliza Oană (fostă Toader), acum legitimată la CSM București, care s-a clasat pe locul al patrulea, cu 43,87m.

1906 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2543 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).