Rezultate foarte bune pentru sportivii de la Lido Câmpina în prima zi a etapei inaugurale a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 9 aprilie 2022, la Pundu, în județul Giurgiu, a avut loc debutul în noua ediție a Campionatului Național de Motocros. La startul întrecerilor s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinen Lido, club condus de Cătălin Duță - multiplu campion, maestru al sportului, președinte al Comisiei de Motocros din cadrul FRM.

Așadar, în prima zi a primei etape a Campionatului Național de Motocros, sportivii de la Lido au obținut următoarele rezultate:
Sebastian Strechioiu (nr. 84) - locul 3, categoria veterani 1
Marcel Vișoiu (nr. 71) - locul 4, categoria veterani 1
Alexandru Oprescu (nr. 76) - locul 6, categoria veterani 1
Constantin Fota (nr. 17) - locul 6, amatori MX2
Răzvan Ilina (nr. 22) - locul 11, categoria amatori MX1 (la prima sa cursă)
”O clasare pe podium și alte evoluții foarte bune, în condițiile în care ne antrenăm pe unde putem, iar concurența la nivel național a crescut, eu consider că sunt rezultate foarte bune. Mâine (n.n. - duminică) vom mai avea un sportiv la categoria MX2 și ne dorim să menținem aceste rezultate și în celelalte etape, astfel încât la finalul sezonului să aducem din nou cel puțin o medalie pentru Câmpina în Campionatul Național de Motocros”, ne-a declarat la finalul acestei prime zile Cătălin Duță, președintele clubului câmpinean Lido, dar și președintele juriului la acestă primă etapă.

2636 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

152 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: