CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

- Eveniment -

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

“Proiectul Festivalului Jazz-Pop-Rock Breaza a luat ființă în anul 2021, din dorința noastră de a aduce la Breaza muzică de calitate și muzicieni recunoscuți pe plan național și internațional, dar mai ales cu scopul de a pune la dispoziția tinerilor muzicieni din țară o scenă primitoare, pe care să se exprime artistic. Având în vedere succesul de public al evenimentului și dorința de a pune orașul Breaza pe harta localităților care promovează muzica de jazz și rock, cea de a patra ediție a Festivalului Jazz-Pop-Rock Breaza se va desfășura anul acesta pe parcursul a două zile, 27-28 iulie, în locația „Popasul Cultural”, din centrul orașului”, a precizat principalul organizator al evenimentului, Cristian Munteanu.
Festivalul Jazz-Pop-Rock Breaza este organizat de Cristian Munteanu și Ioana Maria Munteanu cu sprijinul Primăriei Breaza și Casei de Cultură “Ion Manolescu”.
La prima ediție a festivalului, în vara anului 2021, invitați de marcă au fost pe trompetistul american de origine română Emil Bîzga, solista Ruxandra Zamfir, cu o carieră de 30 de ani pe scenele naționale, acompaniați la pian de talentatul Alexandru Pădureanu (fiul regretatei Cornelia Catanga), muzicieni de jazz care performează în cluburile din București și din țară. Pe scena au mai urcat Trupa „Black Ice”, formată din tineri muzicieni locali: Sabrina Stoica, Cristian Munteanu, Radu Pescaru,Tudor Suruceanu și Trupa „Iefunk”, de asemenea alcatuită din tinere talente din Câmpina.
În anul 2022, au cântat: trupa de jazz a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima din Cluj”, formată din tineri studenți de excepție, Ruxandra Zamfir - voce, Mihai Iordache - saxofon și Adrian Neacșu - bass, iar la secțiunea rock Trupa „Puls” și Trupa „Hyle”.
A treia ediție, desfășurată la finele lunii iulie 2023, a fost organizată în fața „Conacului Brâncoveanu”, iar pe scenă au urcat: Formația „Mara & Caue”, artistul independent Nidal, o revelație a serii, trupa de blues rock „Green Onions Experience” din Cluj-Napoca.


18 Jun 2024 10:16 1424 vizualizari


Comentarii


2991 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4014 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
604 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1035 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV