Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Marius Vasile a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la categoria tineret, cu o aruncare de 15,05m.
Medalie de bronz în proba similară feminină, dar la categoria seniori, a obținut și Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), legitimată la CSM Brașov, cu o aruncare de 12,50m.
În proba de aruncarea greutății a mai concurat și Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, care este încă la juniori I, dar care a obținut un valoros loc 5, cu o aruncare de 14,17m.
La finalul săptămânii viitoare, la Cluj-Napoca va avea loc Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 20 ani, la care vor concura Ciprian Costache și Carol Banu, ambii sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și antrenați de profesor Mihaela Marin.

2906 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

705 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2126 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.