Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Social (Categoria articolului)

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

”Un nou eveniment marca Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina va prinde viață, digitală de această dată, așadar eliberează-ți programul de pe data de 24 octombrie, deoarece ești invitatul nostru să iei parte la Game Changers Conference unde vom discuta cu oameni frumoși despre dezvoltare personală. Începând cu ora 11 îi vei putea asculta pe Claudius Dociu, unul dintre cei mai buni în domeniul de Public Speaking, Cristian Dascălu, vlogger și Co-fondator la Libertate.init(), dar și pe Mădălina Vintiloiu, voluntar expert și specialist în lobby și advocacy alături de invitatul ei surpriză. Dacă îți dorești să aflii cum să-ți valorifici abilitățile și calitățile, cum să-ți fructifici pasiunile și talentele, cum să te cunoști mai bine și alte lucruri de acest tip, sperăm să te înscrii accesând link-ul https://forms.gle/XSckp3j3fovVKRyc8. Și  mai multe detalii găsești pe pagina noastră de Instagram game.changers_campina. Așteptăm cu drag prezența ta la primul nostru eveniment online”, se precizează în comunicatul de presă transmis de organizatorii acestei conferințe.

2662 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

178 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1065 vizualizari
27 nov. 2020 06:20

O mare parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică timp de mai multe ore, pe 3 și 4 decembrie 2020

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina joi - 3 decembrie și vineri - 4 decembrie, în intervalul orar 9.30-14.30. Joi, vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Muscelului, Libertății și Fântânii, iar vineri, locuitorii de pe străzile Ion Heliade Rădulescu, Poieniței și Anotimpului.

Alte stiri recente

261 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".

978 vizualizari
26 nov. 2020 11:26

Record național pentru înotătorul Darius Coman (Barracuda Câmpina) în proba de 100 m bras, la Campionatul Național de Cadeți

În perioada 22-29 noiembrie 2020, la bazinul olimpic din cadrul complexului de natație de la Târgoviște se desfășoară Campionatul Național de Cadeți 12-14 ani, competiție organizată de Federația Română de Natație și la care participă peste 200 de sportivi de la 42 de cluburi din țară. În proba de 100m bras - masculin, tânărul înotător Darius Coman, de la Clubul Barracuda Câmpina, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, timpul său (01:09:24) reprezentând nou record național.