CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul Monica Clinciu a demisionat din Comitetul Director al CS Câmpina din cauza numeroaselor nereguli pentru care nu se iau măsuri

- Actualitate -

Consilierul Monica Clinciu a demisionat din Comitetul Director al CS Câmpina din cauza numeroaselor nereguli pentru care nu se iau măsuri

La finalul ședinței de joi, 25 iulie 2019, a Consiliului Local Câmpina, consilierul Monica Clinciu a anunțat că demisionează din Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, deoarece nu este compatibilă cu "sistemul de management pe care îl aplică președintele clubului, Adrian Stoican". De-a lungul timpului, Monica Clinciu a vorbit despre unele nereguli de la CS Câmpina, dar toată lumea a închis ochii și nu s-a luat nicio măsură la clubul finanțat de municipalitate din bani publici.

“Vreau să vă aduc la cunoștință că începând de astăzi îmi dau demisia din Comitetul Director al CS Câmpina având în vedere că nu sunt compatibilă cu sistemul de management pe care îl aplică dl. președinte al Clubului Sportiv. Există un raport al Biroului de audit în care s-au dispus o serie de măsuri și în mare parte aceste măsuri nu s-au luat nici până acum. Nu pot fi de acord nici cu faptul că președintele CS Câmpina desfășoară în continuare activitatea aici doar în timpul liber, pentru că dumnealui nu este la club decât o zi pe săptămână, în rest își desfășoară activitatea la o școală unde este profesor. Nu pot fi de acord nici cu faptul că mai mulți membri ai CS Câmpina își desfășoară, după programul de lucru, activitatea la bazinul de înot, bazin care ar fi trebuit să fie o sursă importantă de venituri pentru noi, la bugetul local, nu pentru ei. Dumnealor desfășoară acolo o activitate nefiscalizată și sub nicio formă nu pot fi de acord cu asta. Din păcate, nu am putut să iau nicio măsură în calitate de membru al Comitetului Director, motiv pentru care înțeleg să-mi dau demisia din această structură”, a afirmat Monica Clinciu în plenul Consiliului Local. (video) 

Din Comitetul Director al CS Câmpina fac parte nouă persoane (care nu sunt remunerate): viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierii locali Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Monica Clinciu (care tocmai a demisionat), Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite, precum și președintele clubului, Adrian Stoican. Despre neregulile de la CS Câmpina, noi am scris de multe ori. S-a vorbit despre ele inclusiv la nivelul Consiliului Local. După cum afirma Monica Clinciu, există chiar și un raport al Biroului de Audit din cadrul Primăriei în care sunt menționate o serie de nereguli și sunt dispuse măsurile care se impun. Cu toate acestea, administrația locală se comportă de parcă lucrurile merg strună, iar membrii Comitetului Director (cu excepția Monicăi Clinciu) se poartă de parcă abia acum ar fi aflat că sunt niște probleme acolo, lucru care nu le face cinste atâta vreme cât acest club este finanțat din bani publici. Anul acesta, CS Câmpina a primit de la bugetul local 994.500 lei.


26 Jul 2019 21:06 4597 vizualizari


Comentarii






  • 30.07.2019 16:08 Andra Domnule Stoican, chiar nu ți-e rușine? Către ce familii se duc banii despre care vorbește doamna Clinciu? Apropo, doamna consilier Clinciu, dacă tot ați vorbit oficial în ședință de Consiliu Local despre raportul de Audit, vă rog să cereți să fie public, sunt obligați de lege. Tot Comitetul Director este obligat în frunte cu primarul... Nu-l faceți public?! Înseamnă că toți vă înfruptați din banii noștri. Cine sunteți voi cei din acest Comitet? Cine e în spatele vostru?!? Rușine să vă fie!!! Apel la Câmpina TV, cereți-l în baza legii 544 și publicați-l dvs.
  • 30.07.2019 15:34 Tudorel Aurică, ai uitat ALDE-iști sau ești unul dintre ei? Nu ți-a spus șeful tău Ioniță că și el e în mocirla asta? Întreabă-l și de Casa de Cultură Geo Bogza. Și când se duce prin birou pe la city managerul Bădulescu, să-l întrebe dacă el îi spunea lui Adrian Stoican cum să cheltuiască banii și cu cine să lucreze, semnându-i documentele.
  • 29.07.2019 18:14 sportivu Nu mai bine incing ei o miuta in weekend-membrii consiliului director cu presedinte cu tot plus dna cu nume de barbat ,Irinel Dumitrascu si sa chemam si campinenii sa faca galerie.50 la suta vor fi din primarie,daca vin pensionarii de la club iese cu fluieraturi si beepuri.Va iesi circ pe paine.
  • 29.07.2019 10:25 Aurel Felicitări, doamna avocat! Deși ar fi trebuit să rămâneți și să-i demascați! Dar ce faceți cu faptul că și PNL-ul dvs, în frunte cu domnul primar, e părtaș la această mare mizerie din club?! De fapt, acolo este o înțelegere pentru a acoperi ilegalitățile pe toate planurile între PNL cu primarul Tiseanu în frunte, Nistor și consilierul Frățilă, PSD cu fostul viceprimar Ion Dragomir, PMP cu actualul viceprimar Pițigoi în tandem cu city managerul Bădulescu, că de... e vacă de muls!
1229 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1644 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1941 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2065 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV