CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Nici două cuvinte nu sunteți în stare să scrieți corect pe o plăcuță indicatoare?

- Actualitate -

Nici două cuvinte nu sunteți în stare să scrieți corect pe o plăcuță indicatoare?

După cum v-am informat prin luna august, în stațiile de maxi-taxi aferente traseelor județene de transport public a început montarea unor plăcuțe cu denumirea stațiilor respective. În toate localitățile, plăcuțele au același model stabilit de Consiliul Județean Prahova și trimis primăriilor pentru a le realiza și monta în stații. Nu știm cum o fi în alte localități, dar la Câmpina, orașul recunoscut cândva pentru numărul mare de intelectuali la mia de locuitori, n-a prea ieșit ce trebuie.

Mai întâi am descoperit stația de la "COMPEX FIBEC" și am scris atunci că, probabil, ne testează cineva vigilența, iar în urma articolului s-a făcut corectura corespunzătoare. Acum, descoperim că nici la peco nu e complex, ci tot "COMPEX". Poate unii dintre dvs. veți spune că nu e mare lucru. Așa este, nu e mare lucru, e un lucru mic, dar care spune multe de spre orașul ăsta care pare că merge înapoi. Dacă noi nu suntem în stare ca pe o plăcuță dintr-o stație să scriem corect, atunci de ce să ne mai mirăm de un bloc de necesitate fără utilități, o alee pe care îți rupi gâtul sau o pistă de atletism în colțuri?! Și aceste plăcuțe au costat bani, cineva le-a făcut, altcineva le-a verificat și alții le-au montat, dar nu a văzut nimeni ce scrie pe ele. Sau dacă a văzut cineva, probabil nu a contat.


17 Nov 2017 12:18 6998 vizualizari


Comentarii


  • 18.11.2017 17:37 Laura Bataie de joc tipica administratiei Tiseanu & Pitigoi!!! Rusine!
  • 18.11.2017 13:54 crăciun cristian Problema și mai gravă este lipsa ORARELOR de circulație, un străin nu are de unde lua informația la ce oră are autobuz spre.......Ca și respectarea acestor programe
384 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
598 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
761 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3236 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV