Administrația locală a premiat clasa de înot, la final de an școlar

Actualitate (Categoria articolului)

A fost primul an școlar al clasei cu profil de înot de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina. Clasa de înot este unul dintre proiectele frumoase ale administrației locale, care a avut nevoie de doi ani pentru a deveni realitate.

În acest an şcolar, prima clasă I cu program de înot a funcţionat la şcoala menționată, desfăşurându-şi orele de educaţie fizică la bazinul didactic de înot. Astăzi, printr-un scurt moment festiv, administraţia locală a ţinut să marcheze încheierea primului a şcolar al acestei clase unice în învățământul câmpinean. 
19 elevi au absolvit clasa I cu profil de înot din cadrul Şcolii Gimnaziale „Ion Câmpineanu”, iar la ceremonia de astăzi, de la bazinul de înot, au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu şi consilierii săi personali – Ioana Bumbăcea şi Marian Dulă. De asemenea, au fost prezenți și părinții copiilor. Cu ajutorul unui sponsor, firma Diverta, fiecare copil a primit un joc, un puzzle sau cutiuţe muzicale, cadouri oferite de consilierii primarului din partea administrației locale. Apoi, primarul Horia Tiseanu s-a fotografiat alături de copii și i-a oferit un cadou profesorului de educaţie fizică Ileana Safta, cea care s-a ocupat pe parcursul întregului an şcolar de micuţii elevi.

6824 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Smaily Laurentiu 22.06.2017 14:54 Eu sunt Smaily ,stati un pic, sa fac poza cu cei mici,poate mai se scade la dosar.!!!!!!!!!!!!!!!

Actualitate

325 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.

2272 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

Alte stiri recente

160 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

194 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.