Administrația locală a premiat clasa de înot, la final de an școlar

Actualitate (Categoria articolului)

A fost primul an școlar al clasei cu profil de înot de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina. Clasa de înot este unul dintre proiectele frumoase ale administrației locale, care a avut nevoie de doi ani pentru a deveni realitate.

În acest an şcolar, prima clasă I cu program de înot a funcţionat la şcoala menționată, desfăşurându-şi orele de educaţie fizică la bazinul didactic de înot. Astăzi, printr-un scurt moment festiv, administraţia locală a ţinut să marcheze încheierea primului a şcolar al acestei clase unice în învățământul câmpinean. 
19 elevi au absolvit clasa I cu profil de înot din cadrul Şcolii Gimnaziale „Ion Câmpineanu”, iar la ceremonia de astăzi, de la bazinul de înot, au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu şi consilierii săi personali – Ioana Bumbăcea şi Marian Dulă. De asemenea, au fost prezenți și părinții copiilor. Cu ajutorul unui sponsor, firma Diverta, fiecare copil a primit un joc, un puzzle sau cutiuţe muzicale, cadouri oferite de consilierii primarului din partea administrației locale. Apoi, primarul Horia Tiseanu s-a fotografiat alături de copii și i-a oferit un cadou profesorului de educaţie fizică Ileana Safta, cea care s-a ocupat pe parcursul întregului an şcolar de micuţii elevi.

6698 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Smaily Laurentiu 22.06.2017 14:54 Eu sunt Smaily ,stati un pic, sa fac poza cu cei mici,poate mai se scade la dosar.!!!!!!!!!!!!!!!

Actualitate

756 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1354 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.