Medalie de aur pentru Cătălina Popa, elevă a Colegiului "Grigorescu" din Câmpina, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Șah

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la Iași, la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară "Vasile Adamachi", a avut loc faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar la Șah, competiție la care Câmpina a fost reprezentată de Cătălina Popa, elevă a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu". În martie, Cătălina a câștigat faza județeană a Olimpiadei Sportului Școlar la Șah, iar acum, la faza națională, a obținut medalia de aur.

Cătălina Popa este din Comarnic, este elevă în clasa a XI-a la reputatul colegiu câmpinean unde o are ca profesoară de educație fizică pe Simona Pavel (coordonatorul lotului de olimpici sportivi), iar ca antrenor la șah pe Codruț Florescu. A reușit să se impună la Iași, câștigând medalia de aur a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Șah, o performanță deosebită, într-un sport greu, care necesită multă concentrare și multă inteligență. Performanța elevei de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina este cu atât mai meritorie cu cât ea s-a confruntat cu elevi câștigători ai fazelor județene și regionale din întreaga țară.

6044 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1330 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1210 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.