Amical la Câmpina. FC Bănești - Triumf Poiana Câmpina 4-2

Sport (Categoria articolului)

Pe o vreme nu foarte bună, pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, s-au înâlnit duminică, la prânz, într-un meci amical, echipele FC Bănești (Liga A, locul 5) și Triumf Poiana Câmpina (Superliga B, locul 1).

A fost un meci plăcut, antrenant, cu ocazii la ambele porți, un meci echilibrat, în care băneșteni s-au impus grație și unui plus evident de experiență. Victoria băneștenilor a fost asigurată de ”dublele” lui Nae și Bridinel, în vreme ce reușitele poienarilor au fost semnate de Negreanu și Dumitrache.
Iată și cele două formații aliniate la startul acestui meci de verificare:
FC Bănești: A. Negreanu - Nichifor, Merluță, Banu, Albină, Ilioiu, Copilu, B. Vasile, Bridinel, Puchea, Nae. Au mai jucat: Chirilă - Burlacu, Mârzea, Socet, R. Alexandru.
Triumf Poiana Câmpina: Ilie - A, Burchi, G. Radu, Al. Dumitru, G. Dumitru, Bunea, Alexe, Bălan, Dumitrache, M. Negreanu, Stan. Au mai intrat: Pop, O. Vintilă, Tandalache, Matinca, Turcu, D. Marin, Țurlea.
Cele două echipe vor începe meciurile oficiale foarte curând: FC Bănești - duminică, 27 februarie, de la ora 11.00, în deplasare, cu Unirea Cocorăștii Colț, în Cupa României, iar Triumf Poiana Câmpina - duminică, 6 martie, de la ora 11.00, la Câmpina, pe stadionul ”Rafinăriei”, cu Sportul Câmpina.

5794 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

152 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: