CS Câmpina a câștigat grupa și s-a calificat în semifinală la Trofeul ”Stelele Viitorului”

Sport (Categoria articolului)

Evoluție foarte bună a micuților fotbliști de la CS Câmpina, care participă în acest week-end la Trofeul ”Stelele Viitorului”, una dintre cele mai prestigioase competiții fotbalistice juvenile găzduite de țara noastră. Partidele au loc la București.

Grupa de juniori a CS Câmpina (jucători născuți în anul 2010), pregătită de Roberto Opatchi, dar care include și câțiva jucători mai mici de la grupa lui Claudiu Dumitrescu, a fost repartizată în Grupa B, unde a obținut următoarele rezultate:
2-0 cu CS Inter Galaxy București
1-1 cu Young Boys Topoloveni
1-0 cu AC Radu Rebeja Chișinău
Aceste rezultate au clasat gruparea câmpineană pe primul loc al grupei, ceea ce îi asigură calificarea în semifinala care va avea loc duminică. Aceasta este programată de la ora 12.40, pe terenul 6 din incinta Complexului Arena Națională, iar câmpinenii vor întâlni echipa Petrolul Ploiești.
”Copiii au jucat foarte bine, au avut o evoluție bună, au tratat cu seriozitate competiția și rezultatele se văd terminând pe primul loc al grupei. Din lotul aliniat la această competiție, cinci copii au fost de la grupa mea, iar patru de la grupa lui Claudiu Dumitrescu. Cel mai bun jucător de la noi, remarcat și de alți tehnicieni, a fost o fată, Eli, 9 ani, care joacă fundaș central. Mâine (n.n. - duminică) jucăm semifinala și apoi mai avem garantat încă un meci, eu îmi doresc să fie finala, cu trofeul pe masă. Ar fi o uriașă satisfacție, pe care acești copii o merită pe deplin”, ne-a declarat antrenorul Roberto Opatchi.

2892 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 28.08.2022 09:46 Felicitări tuturor inclusiv lui Roberto care face o treabă excelentă!👏

Sport

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1796 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.