CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Daniel Ioniță, candidat România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Mergeți la vot!”

- Politică -

Daniel Ioniță, candidat România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Mergeți la vot!”

Cu câteva zile înaintea încheierii campaniei electorale, Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, precum și la Consiliul Local Câmpina și Consiliul Județean Prahova, a transmis următorul mesaj:

”Mergeți la vot, pe oricine ați dori să alegeți! Votul fiecăruia în parte este important și îndemn lumea să nu mai aplece urechea la mesaje de genul sunt doar doi candidați, restul nu contează. Dincolo de faptul că este o sfidare și un gest neelegant, nu se știe niciodată! La fel de important, în aceste alegeri se bat partidele care sunt la guvernare împreună și care candidează pe liste comune la Europarlamentare. Dar se bat la locale! Mesajul lor de forță este că nu există decât ei, dar pentru oricine s-a săturat de aceste partide, noi suntem soluția - România în Acțiune!
De asemenea, simpatizanții altor partide care nu au candidați la Consiliul Județean, îi putem reprezenta noi, nu trebuie să meargă în spatele unui partid mare! 
Votați poziția 4 la primar și Consiliul Local și poziția 8 la Consiliul Județean și președintele Consiliului Județean!”, a fost îndemnul candidatului Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță.

Material electoral la comanda România în Acțiune, CMF 21240035


06 Jun 2024 18:51 823 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
327 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic condus de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5583 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4381 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1996 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV