CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În ce condiții se pot face analize în Ambulatoriu și tomografii la urgențe, la Spitalul Municipal Câmpina

- Social -

În ce condiții se pot face analize în Ambulatoriu și tomografii la urgențe, la Spitalul Municipal Câmpina

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii ianuarie, consilierul Cosmin Raț a ridicat o problemă pertinentă și cu care se confruntă destul de mulți oameni din Câmpina, legată de Spitalul Municipal - în ce condiții se pot face analize în Ambulatoriu și o tomografie la urgențe.

Până va putea afla un răspuns din partea colegilor săi din Consiliul Local, desemnați să reprezinte acest for în Consililul de Administrație al Spitalului Municipal Câmpina, noi i-am solicitat un răspuns pe această temă managerului Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.
”Toți pacienții care ajung la Camera de Primiri Urgențe a spitalului nostru beneficiază automat de un set de analize minimale. De asemenea, pacienții care au indicație pentru imagistică beneficiază de radiografii, care se efectuează în regim de 24 ore din 24, ca și analizele. În ceea ce privește tomograful, aici discuția are un alt nivel. Nu efectuăm tomografii în urgență, din mai multe motive. În primul rând, pentru că Spitalul Municipal Câmpina nu este spital de urgență și nu are gardă de radiologie. Apoi, în contractul cu Casa de Asigurări, acestea nu se decontează pe serviciul de urgență. Totodată, însă, toți pacienții care necesită tomografie în urgență, o primesc în două variante. Dacă au patologii care pot fi rezolvate la noi, pot fi internați și li se face tomografie ca pacient internat, dacă nu, cum este, spre exemplu, în cazul atacurilor vasculare cerebrale, îi trimitem de urgență la Ploiești, la Spitalul Județean”, a explicat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.


09 Feb 2023 19:00 3423 vizualizari


Comentarii


293 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
627 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
583 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
324 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV