CONTACT

Bătaie pe contractul pentru paza și protecția obiectivelor Primăriei Câmpina. 17 oferte depuse la licitație

- Actualitate -

Bătaie pe contractul pentru paza și protecția obiectivelor Primăriei Câmpina. 17 oferte depuse la licitație

Primăria Câmpina are în derulare procedura de achiziție publică pentru serviciile de pază, protecție și supraveghere a obiectivelor aflate pe raza municipiului. Până la data limită de depunere a ofertelor, nu mai puțin de 17 firme și asocieri de firme s-au înscris în "competiția" pentru câștigarea contractului cu Primăria Câmpina. Un contract estimat la 1.684.224 lei fără TVA. Principalul criteriu de atribuire a contractului - prețul cel mai scăzut.

Firma care va câștiga această licitație va trebui să asigure paza și protecția următoarelor obiective: Direcția Economică, Baza de producție de pe Strada Petrolistului, Muzeul Memorial "B.P. Hasdeu", Casa Căsătoriilor, Cimitirul "Lumina" din Cartierul Slobozia, zona Pieței Centrale - perimetrul format din străzile Republicii, I.L. Caragiale, Mihail Kogălniceanu, parcarea centrală și pasajul de la ceas. Termenul de depunere a ofertelor s-a încheiat, urmează evaluarea tehnică și evaluarea financiară a ofertelor de către comisia de licitație. Este extrem de interesantă această situație, cu atât de multe oferte depuse pentru obținerea contractului cu Primăria Câmpina și vom vedea cât de mult va scădea prețul la o asemenea concurență și mai ales dacă prețul final va fi unul corect, care să acopere toate cheltuielile legale. Precizăm că firma care va câștiga licitația va trebui să asigure 27 de agenți de pază, care să lucreze în schimburi la obiectivele Primăriei.
Potrivit informațiilor de pe SEAP, au depus oferte firme și asocieri de firme din mai multe zone ale țării:
1. Ambasador Group Security (din Rușii Munți, Mureș) și Romanian Security Systems București
2. Kombat Guard Grup Security București și Sheriff Guard Protection București
3. SGPI Security Force Vatra Dornei
4. Family Security Company Focșani și Romanian Security Systems București
5. Securan SRL București
6. Alfaro Security Tecuci, județul Galați
7. Cameleon Security Systems București
8. Security Black Water București și Upscale Solutions Popești Leordeni
9. Sofprest Protect Security Câmpina
10. Bronic Security București și Bronic Guard București
11. OK Guard București
12. SMB SRL Târgu Jiu
13. Danol Protect Constanța
14. Dragostal Security (Gheorghe Doja, Ialomița), în asociere cu Romanian Security Systems București și Portal Protection Group (1 Decembrie, Ilfov)
15. Romold Security Vaslui, Romold SRL Vaslui și Romanian Security Systems București
16. TMG Guard Târgu Jiu și Total Force MS Târgu Jiu
17. Star Sistems Security București și Bravo Protect București

(Foto cu caracter ilustrativ, sursă Mediafax)


29 Oct 2019 12:44 6076 vizualizari


Comentarii






  • 04.05.2020 20:18 cristian TOATE LICITATIILE CARE SE FAC PE SEAP SI AU CRITERIUL DE ATRIBUIRE PRETUL CEL MAI MIC SUNT CASTIGATE DE FIRME CARE NU RESPECTA LEGISLATIA MUNCII SI NU ISI PLATESC ANGAJATII, DECI IN CONCLUZIE STATUL PRIN SEAP INCURAJEAZA ACESTA PRACTICA.. AU TOT FELU DE CALCULE SALARIALE SA JUSTIFICE PRETUL SCAZUT: CUM AR FI: SUBVENTIA INCASATA DE LA STAT PENTRU ANGAJATII PESTE 45 DE ANI SAU MAI NOU LA CALCULUL ORELOR DE NOAPTE AU GASIT CEVA ARTICOL IN LEG CARE ZICE CA ANGAJATUL TREBUIE SA FIE PLATIT PENTRU ORELE DE NOAPTE DOAR DACA LUCREAZA MINIM 8 ORE IAR ANGAJATUL LOR IN OFERTA DEPUSA LUCREAZA DOAR 7 ORE,DECI EL NOAPTEA IL SCHIMBA DIN 7 IN 7 ORE..... CAND DEFAPT LUCREAZA CU 3 OAMENI SI AIA PLATITI TE MIRI CUM.... ADMINISTRATORII SOCIETATILOR DE PAZA DE GENUL CELOR DE MAI SUS, CASTIGA DESTUL DE BINE SI CU ACESTE PRETURI MICI - ANGAJEAZA 3 OAMENI IN LOC DE 4 PE POST DE 24/24 POATE PT CEI 2 ANGAJATI SAU MACAR UNUL DIN CEI TREI ANGAJATI PRMESC SUBVENTIA AMINTITA MAI SUS. IAR PE LANGA ASTA MAJORITATEA CELOR CARE PARITICIPA LA ACESTE LICITATII CU STATUL ISI DESCHID SOCIETATI NOI DE PAZA CARE AU SI CEVA FACILITATI FISCALE IN PRIMUL AN DE ACTIVITATE. NU STIU DE CE NU SE AUTOSESIZEAZA NICI O INSTITUTIE SA VERIFICE ACESTE SOCIETATI CARE LUCREAZA CU: PRIMARII, PREFECTURI, CFR, SPITALE, .......MAI SIMPLU TREBUIE DOAR SA CAUTE PE SEAP CASTIGATORII...SPOR LA TREABA
  • 05.11.2019 14:08 Agentul pacalit de vulpe Oare institutiile statului se vor trezi sa vada ce se intampla cu aceste licitatii? Cu ce preturi mizere vin sa oferteze ☹
  • 29.10.2019 17:51 Duță Niculae Sa se aibe foarte serios în vedere ca cel puțin 60%din efective sa păzească poliția locală nu cumva să-i deranjeze cineva,căci la obiective precum școlile,spitalele și pe timpul nopții vin alții!
534 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3215 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3378 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4434 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV