Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, candidații care au participat la dezbaterea electorală organizată de Europa FM

Politică (Categoria articolului)

Postul de radio Europa FM a organizat joi seară o dezbatere electorală la care au fost invitați candidații la funcția de președinte al României la alegerile din 10 noiembrie, care sunt susținuți de partidele parlamentare. Inițiativa apreciabilă a postului de radio respectiv s-a bucurat de un mare succes la public, dar - din păcate - nu toți candidații invitați au înțeles rostul unei dezbateri electorale într-o democrație autentică.

Au fost invitați Klaus Iohannis - PNL, Viorica Dăncilă - PSD, Dan Barna - USR-PLUS, Theodor Paleologu - PMP, Mircea Diaconu - Alianța UN OM (ALDE și ProRomânia) și Kelemen Hunor - UDMR. Au fost prezenți în studioul Europa FM doar trei candidați - Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, în vreme ce Iohannis, Dăncilă și Diaconu au absentat de la întâlnirea cu contracandidații lor și, implicit, întâlnirea cu electoratul, la Europa FM.
Pe parcursul a mai bine de două ore, într-o dezbatere moderată de jurnalistul Moise Guran, candidați au putut să-și expună programul electoral, viziunea asupra viitorului României, să intre în dialog între ei, dar și să transmită mesaje electoratului. Pentru cei care nu au putut urmări dezbaterea electorală și sunt interesați de discuțiile dintre Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, puteți urmări înregistrarea video integrală a acesteia, preluată de la Europa FM.

(Sursa foto - Radio Europa FM)

3736 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geta 09.11.2019 08:51 Savuros si extrem de simpatic, Theodor Paleologu! Si cu un grozav simt al umorului, de care nu ar fi in stare decat un om foarte inteligent!

Politică

2559 vizualizari
30 iun. 2020 22:00

Care a fost prezența la vot a câmpinenilor la alegerile locale din ultimii 30 de ani

Prezența la vot a fost întotdeauna un reper important, nu numai din punct de vedere statistic, ci și din punct de vedere al atractivității candidaților. În funcție de oferta electorală și de cât de bine a știut ”să se vândă” fiecare candidat, evoluția prezenței la vot a câmpinenilor la alegerile locale din ultimii 30 de ani poate fi un indicator interesant, mai ales în perspectiva următoarelor alegeri locale, din 27 septembrie 2020.

3793 vizualizari
28 iun. 2020 13:37

”Prahova în Acțiune” anunță că proiectul WIFI4EU este implementat în Câmpina de mai bine de o lună

1 comentarii

În primăvara anului trecut, consilierul local Daniel Ioniță aducea în discuția publică un proiect interesant - de instalare a unor puncte de Wi-Fi gratuit în spații publice, proiect finanțat de Uniunea Europeană. Chiar dacă în decembrie 2019, Daniel Ioniță a demisionat din Consiliul Local, după ce a părăsit ALDE în favoarea Partidului ”Prahova în Acțiune”, a continuat să urmărească proiectul său. Acum, Wi-Fi-ul este disponibil gratuit și la Câmpina, în cele zece puncte aprobate în Consiliul Local, dar Daniel Ioniță acuză autoritățile locale că nu fac publică informația pentru a o păstra și folosi în campania electorală. Iată comunicatul de presă integral primit din partea președintelui executiv al Partidului ”Prahova în Acțiune”, Daniel Ioniță:

Alte stiri recente

1648 vizualizari
06 iul. 2020 22:17

Diana Constantin, eleva de 10 la Bacalaureat: ”Visez la o carieră în cercetare, în domeniul inteligenței artificiale”

După soluționarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se mândrește cu o nouă elevă cu media 10 - Diana Constantin, absolventă a clasei a XII-a B, profilul Matematică - Informatică, diriginte profesor Natalia Constantin. Este a patra elevă a acestei promoții din cel mai titrat liceu câmpinean, dar și din întreg orașul, care promovează examenul de Bacalaureat cu media 10.

1893 vizualizari
06 iul. 2020 10:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 6 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.