Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, candidații care au participat la dezbaterea electorală organizată de Europa FM

Politică (Categoria articolului)

Postul de radio Europa FM a organizat joi seară o dezbatere electorală la care au fost invitați candidații la funcția de președinte al României la alegerile din 10 noiembrie, care sunt susținuți de partidele parlamentare. Inițiativa apreciabilă a postului de radio respectiv s-a bucurat de un mare succes la public, dar - din păcate - nu toți candidații invitați au înțeles rostul unei dezbateri electorale într-o democrație autentică.

Au fost invitați Klaus Iohannis - PNL, Viorica Dăncilă - PSD, Dan Barna - USR-PLUS, Theodor Paleologu - PMP, Mircea Diaconu - Alianța UN OM (ALDE și ProRomânia) și Kelemen Hunor - UDMR. Au fost prezenți în studioul Europa FM doar trei candidați - Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, în vreme ce Iohannis, Dăncilă și Diaconu au absentat de la întâlnirea cu contracandidații lor și, implicit, întâlnirea cu electoratul, la Europa FM.
Pe parcursul a mai bine de două ore, într-o dezbatere moderată de jurnalistul Moise Guran, candidați au putut să-și expună programul electoral, viziunea asupra viitorului României, să intre în dialog între ei, dar și să transmită mesaje electoratului. Pentru cei care nu au putut urmări dezbaterea electorală și sunt interesați de discuțiile dintre Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, puteți urmări înregistrarea video integrală a acesteia, preluată de la Europa FM.

(Sursa foto - Radio Europa FM)

4563 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geta 09.11.2019 08:51 Savuros si extrem de simpatic, Theodor Paleologu! Si cu un grozav simt al umorului, de care nu ar fi in stare decat un om foarte inteligent!

Politică

6651 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

127 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1033 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.