Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, candidații care au participat la dezbaterea electorală organizată de Europa FM

Politică (Categoria articolului)

Postul de radio Europa FM a organizat joi seară o dezbatere electorală la care au fost invitați candidații la funcția de președinte al României la alegerile din 10 noiembrie, care sunt susținuți de partidele parlamentare. Inițiativa apreciabilă a postului de radio respectiv s-a bucurat de un mare succes la public, dar - din păcate - nu toți candidații invitați au înțeles rostul unei dezbateri electorale într-o democrație autentică.

Au fost invitați Klaus Iohannis - PNL, Viorica Dăncilă - PSD, Dan Barna - USR-PLUS, Theodor Paleologu - PMP, Mircea Diaconu - Alianța UN OM (ALDE și ProRomânia) și Kelemen Hunor - UDMR. Au fost prezenți în studioul Europa FM doar trei candidați - Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, în vreme ce Iohannis, Dăncilă și Diaconu au absentat de la întâlnirea cu contracandidații lor și, implicit, întâlnirea cu electoratul, la Europa FM.
Pe parcursul a mai bine de două ore, într-o dezbatere moderată de jurnalistul Moise Guran, candidați au putut să-și expună programul electoral, viziunea asupra viitorului României, să intre în dialog între ei, dar și să transmită mesaje electoratului. Pentru cei care nu au putut urmări dezbaterea electorală și sunt interesați de discuțiile dintre Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, puteți urmări înregistrarea video integrală a acesteia, preluată de la Europa FM.

(Sursa foto - Radio Europa FM)

3372 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Geta 09.11.2019 08:51 Savuros si extrem de simpatic, Theodor Paleologu! Si cu un grozav simt al umorului, de care nu ar fi in stare decat un om foarte inteligent!

Politică

5277 vizualizari
29 dec. 2019 11:44

Partidul Prahova în Acțiune și-a ales conducerea. Câmpineanul Daniel Ioniță este președinte executiv

Despre demisiile lui Daniel Ioniță și Mihai Cojocaru din ALDE și din Consiliul Local v-am informat imediat după ședința din 19 decembrie 2019 a CL Câmpina, cea la finalul căreia consilierii menționați anunțau că se înscriu în alt partid și că vor pleca inclusiv din CL, nu doar din ALDE. A doua zi după ședința CL, la Ploiești, cei doi câmpineni participau la Convenția Județeană a Partidului Prahova în Acțiune și erau aleși în structura de conducere a acestei formațiuni politice nou-înființate.

4008 vizualizari
19 dec. 2019 19:00

Daniel Ioniță și Mihai Cojocaru au demisionat din Consiliul Local Câmpina

În urmă cu puține momente, în plenul ultimei ședințe a Consiliului Local Câmpina din acest an, consilierul Daniel Ioniță a anunțat demisia sa și a colegului său de partid, Mihai Cojocaru, din Consiliul Local. Cei doi reprezentau, în Legislativul câmpinean, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE).

Alte stiri recente

10 vizualizari
23 ian. 2020 11:39

Probleme create de vântul puternic din noaptea de miercuri spre joi. Drumul dintre Câmpina și Valea Doftanei, blocat de un acoperiș căzut pe carosabil

În noaptea de miercuri spre joi, vântul puternic a creat probleme în zona municipiului Câmpina și nu numai. Pe drumul județean 102I, dintre Câmpina și Valea Doftanei, un acoperiș de la o locuință părăsită a fost luat de vânt și adus pe carosabil. Traficul rutier a fost blocat 15 minute, până când echipaje de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova au eliberat partea carosabilă. În alte zone ale județului, rafalele de vânt au rupt crengi și chiar au doborât un copac pe DN1, la Bărcănești.

59 vizualizari
23 ian. 2020 10:37

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 23 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.