CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cinci bărbaţi din Şotrile, acuzaţi de braconaj şi uz de armă fără drept. Omorau mistreți și căprioare

- Actualitate -

Cinci bărbaţi din Şotrile, acuzaţi de braconaj şi uz de armă fără drept. Omorau mistreți și căprioare

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat cercetări într-un dosar penal privind cinci bărbaţi din comuna Şotrile, care sunt acuzaţi de braconaj în formă continuată şi uz de armă fără drept în formă continuată.

Cercetările poliţiştilor au demonstrat existenţa unor indicii privind comiterea infracţiunilor de braconaj prin folosirea armelor letale pe raza fondurilor cinegetice administrate de Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Câmpina, în cea mai mare parte în extravilanul comunei Şotrile. Cercetările au arătat că totul a fost planificat minuţios, iar cei cinci bărbaţi s-au înţeles în prealabil, acţiunilor lor ducând la vânarea fără autorizaţie legală a mai mult exemplare de mistreți și căprioare. Carnea şi trofeele au fost transportate la domiciliile persoanelor în cauză, valoarea totală a prejudiciului creat fiind de aproximativ 4.500 euro. Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunerea de finalizare a urmăririi penale şi trimiterea în judecată.
(Foto cu caracter ilustrativ)


14 Sep 2018 20:16 8349 vizualizari


Comentarii


  • 15.09.2018 13:40 Red_s Cu siguranță, sunt suedezii din Plaiu Câmpinei...
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
445 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
879 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1726 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1610 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV