Copiii din Grupa ”Gărgărițelor” de la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina au vizitat Primăria și Piața Centrală

Social (Categoria articolului)

”Meseria de părinte se învață în fiecare zi” este un proiect educațional județean, derulat de Grădința ”Iulia Hasdeu”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Primăria municipiului Câmpina. În cadrul acestui proiect, copiii din Grupa ”Gărgărițelor”, coordonați de Elena Savu și Ana Proșcan, au vizitat în cursul zilei de vineri, 25 martie 2022, sediul Primăriei municipiului Câmpina, dar și Piața Centrală agro-alimentară.

Copiii au vizitat, mai întâi, sediul primăriei. Au fost întâmpinați de primarul Alin Moldoveanu, care i-a invitat în interiorul clădirii, în biroul său, în sala de ședințe și în alte birouri. Au observat fiecare încăpere și au fost fascinați de trofeele personale pe care primarul Alin Moldoveanu le are expuse în biroul său din perioada în care a fost sportiv de performanță. Fiecare copil a avut privilegiul de a se simți primar pentru câteva clipe, luând loc chiar pe fotoliul edilului-șef. De-a lungul vizitei, cei mici au primit dulciuri din partea primarului.
Copiii și-au continuat plimbarea prin Câmpina și au ajuns la Piața Centrală, unde au fost întâmpinați de directorul Serviciului Public al Pieței, Marian Nistor. Au fost improvizate tarabe cu daruri pentru fiecare copil. Fiecare comerciant a încercat să arate copiilor cât de valoroasă îi este marfa, cât de importante sunt vitaminele din fructe și legume. Copiii au primit dulciuri din partea angajaților Serviciului Public al Pieței și fructe din partea unora dintre comercianții din piață.

2180 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1709 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.