În Parcul Soceram, din Câmpina, a avut loc a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale

Eveniment (Categoria articolului)

Festivalul Afacerilor Locale a ajuns la ediția a doua, fiind organizat de Asociația Câmpina Curată, prin proiectul ”Cumpără de lângă casă”. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Soceram, din Câmpina, și s-a bucurat de o vreme splendidă.

Potrivit organizatorilor, aproximativ 25 de firme din Câmpina au avut standuri în cadrul acestui festival, unde și-au prezentat produsele și serviciile - de la cabinete medicale veterinare, la agenții de turism, de la producători de mobilă, la organizatori de evenimente și mulți alții. De asemenea, au fost tot felul de ateliere, menite să-i atragă deopotrivă pe cei mici și pe cei mari. Mai mult, un inedit joc de șah de dimensiuni mari i-a atras pe iubitorii acestui frumos sport.
Ediția a doua a Festivalului Afacerilor Locale s-a încheiat cu un concert susținut de trupele The Jazzy Jo Experience și VOX.

2505 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 25.09.2023 20:50 Primarul Moldoveanu a afost si el prezent, fiind vorba de afeceri locale? Sau e prea ocupat cu campania electorala? In alta ordine de idei, fenomenal a cantat formatia VOX, in care din cate am inteles sunt si campineni. Dar care se pare ca nu au trecere la primar si Paraschiv. Astfel ar fi fost si ei invitati la susaneaua lor.

Eveniment

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1256 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.