Candidații la funcția de președinte al României și ordinea acestora pe buletinul de vot la alegerile din 10 noiembrie 2019

Politică (Categoria articolului)

Duminică, 10 noiembrie, românii sunt chemați la urne pentru a-și alege președintele pentru următorii cinci ani. Cum campania electorală a fost ca și inexistentă pentru acest prim tur de scrutin al prezidențialelor, nici măcar afișe nu au avut toți candidații, de dezbateri electorale nici nu mai vorbim, am considerat oportun să prezentăm spre informare tuturor celor interesați lista candidaților la funcția de președinte ale României și ordinea acestora pe buletinul de vot.

Iată lista candidaților, în ordinea în care îi veți regăsi pe buletinul de vot pentru alegerile de duminică:

1. Klaus Werner Iohannis – Partidul Național Liberal
2. Theodor Paleologu – Partidul Mișcarea Populară
3. Dan Barna – Alianța USR-PLUS
4. Kelemen Hunor – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România
5. Vasilica Viorica Dăncilă – Partidul Social Democrat
6. Cătălin Ivan – Alternativa pentru Demnitatea Națională
7. Ninel Peia – Partidul Neamului Românesc
8. Constantin Sebastian Popescu – Partidul Noua Românie
9. John Ion Banu – Partidul Națiunea Română
10. Mircea Diaconu – Alianța UN OM
11. Bogdan Stanoevici – candidat independent
12. Ioana Ramona Bruynseels – Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)
13. Viorel Cataramă – Dreapta Liberală
14. Alexandru Cumpănașu – candidat independent

3734 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3010 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3301 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

499 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1775 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: