Minor de 14 ani, dispărut de la Spitalul Voila din Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Minorul a fost găsit la Baia Mare, în seara zilei de luni, 4 februarie.
Polițiștii din Câmpina au fost sesizați că minorul Cosmin Viorel Vraicu, de 14 ani, din Baia Mare, a plecat voluntar din Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina și nu a mai revenit.

La data plecării sale voluntare, copilul era îmbrăcat cu o geacă din tercot de culoare maro, pantaloni de trening de culoare închisă cu dungă albă pe lateral, fes multicolor și era încățat cu ghete de culoare neagră.
Semnalmentele copilului sunt următoarele: înălțime 1,70m, greutate 50kg, constituție slabă, ochi căprui, fața alungită, păr șaten, drept.
Persoanele care pot da informații despre minorul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

3515 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vika 03.02.2019 14:13 Spitalul e ok,sistemul e de vina.Ce e drept putini angajati la numarul de pacienti,Daca nu ar fi renumit nu ar veni din toata tara.Problema este sa cotizeze si alte judete la bugetul institutiei : Ilfov,Buzau,Bucuresti,Arges,Constanta.De ce vin aici...conditiile sunt mai bune decat alte spitale de psihiatrie,este aer curat mancare buna.Nici in 20 ani nu va fi comparatie Voila cu SMC Campina si Judetean Ploiesti unde vii sanatos si pleci cu microbi si intre 4 scanduri.Voila e securizat,are paza,camere video ,pacat ca sunt atatia caini(evident bine hraniti-nu mananca paine si maruntisuri).Periculosii stau la termopane (adica cei adusi beti ,drogati de politie).Sunt unii mai periculosi pe strada decat la Voila,nu este rusine sa te tratezi si sa recunosti rudelor ca ai probleme si sa vii aici

Social

4085 vizualizari
16 iun. 2019 20:42

Intervenții ale jandarmilor pentru îndepărtarea urșilor din Breaza, Șotrile, Telega, Valea Doftanei, Azuga și Bușteni

Jandarmii prahoveni au avut mai multe intervenții, în ultimele zile, la solicitarea unor locuitori sau turiști, pentru îndepărtarea urșilor din preajma unor gospodării ori din zona unor trasee turistice. Numai în acest week-end s-au efectuat nouă astfel de intervenții, urșii fiind alungați cu semnalele acustice și luminoase de la autospecialele Jandarmeriei. Iar astfel de cazuri nu s-au înregistrat doar în stațiunile montane, unde se întâmplă frecvent ca urșii să coboare în căutare de mâncare, ci și la Breaza, la Șotrile, Telega și Valea Doftanei.

3270 vizualizari
14 iun. 2019 19:44

Final de an școlar la Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" din Poiana Câmpina. "Astăzi culegem roadele"

La Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina a avut loc astăzi festivitatea de premiere la finalul anului de învățământ 2018-2019. Un eveniment de la care nu au lipsit emoțiile, florile, fotografiile și, bineînțeles, premiile pentru cei mai merituoși copii. "Este momentul în care culegeam roadele. Cu multă bucurie în suflet și mulțumire o să vă arătăm astăzi ce înseamnă munca în echipă, o echipă formată din cadre didactice, elevi, părinți și, nu în ultimul rând, reprezentanții administrației locale. Da, suntem o echipă și trebuie să fim o echipă, pentru că întotdeauna trebuie să găsim împreună soluțiile cele mai bune la problemele cu care ne confruntăm în învățământ, în sistemul educațional", a afirmat directorul Școlii Gimnaziale "Înv. Ion Mateescu", prof. Elena Nițu, în debutul festivității de încheiere a anului școlar. (video)

Alte stiri recente

2507 vizualizari
16 iun. 2019 11:14

În atenția administrației locale câmpinene. Lăsați copiii să bată mingea gratuit pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot!

1 comentarii

Câțiva copii de gimnaziu, vreo cinci, s-au dus să joace baschet pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot din municipiul Câmpina. Nu li s-a permis accesul de către paznicul de la bazin. Patru dintre ei au încercat din nou, în ziua următoare, iar situația a fost aceeași - "Nu se intră decât contra-cost. Plătiți taxa de intrare, îmi aduceți chitanța și vă las să jucați". Cam așa stau lucrurile, iar părinții sunt revoltați că, pe un teren realizat cu fonduri de la bugetul local, nu este permis accesul gratuit al copiilor. Copii de 11-12 ani, care vor să bată mingea și să arunce la coș. Taxa de închiriere a terenului multifuncțional, aprobată de Consiliul Local Câmpina, este de 25 lei/oră de luni până vineri, între orele 8.00-16.00; 35 lei/oră de luni până vineri, între orele 16.00-22.00 și în week-end.

2813 vizualizari
15 iun. 2019 21:19

Atletismul câmpinean are din nou motive de bucurie - Ioana Plăvan, campioană națională la suliță; Andreea Lungu, bronz la greutate

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Tineret, Câmpina a avut din nou motive de bucurie, două atlete câmpinene urcând pe podium, una dintre ele chiar pe treapta cea mai înaltă.