Minor de 14 ani, dispărut de la Spitalul Voila din Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Minorul a fost găsit la Baia Mare, în seara zilei de luni, 4 februarie.
Polițiștii din Câmpina au fost sesizați că minorul Cosmin Viorel Vraicu, de 14 ani, din Baia Mare, a plecat voluntar din Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina și nu a mai revenit.

La data plecării sale voluntare, copilul era îmbrăcat cu o geacă din tercot de culoare maro, pantaloni de trening de culoare închisă cu dungă albă pe lateral, fes multicolor și era încățat cu ghete de culoare neagră.
Semnalmentele copilului sunt următoarele: înălțime 1,70m, greutate 50kg, constituție slabă, ochi căprui, fața alungită, păr șaten, drept.
Persoanele care pot da informații despre minorul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

3321 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vika 03.02.2019 14:13 Spitalul e ok,sistemul e de vina.Ce e drept putini angajati la numarul de pacienti,Daca nu ar fi renumit nu ar veni din toata tara.Problema este sa cotizeze si alte judete la bugetul institutiei : Ilfov,Buzau,Bucuresti,Arges,Constanta.De ce vin aici...conditiile sunt mai bune decat alte spitale de psihiatrie,este aer curat mancare buna.Nici in 20 ani nu va fi comparatie Voila cu SMC Campina si Judetean Ploiesti unde vii sanatos si pleci cu microbi si intre 4 scanduri.Voila e securizat,are paza,camere video ,pacat ca sunt atatia caini(evident bine hraniti-nu mananca paine si maruntisuri).Periculosii stau la termopane (adica cei adusi beti ,drogati de politie).Sunt unii mai periculosi pe strada decat la Voila,nu este rusine sa te tratezi si sa recunosti rudelor ca ai probleme si sa vii aici

Social

599 vizualizari
22 mar. 2019 12:40

Pericol real pentru copii - o gaură în asfalt, la ieșirea din incinta Școlii "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Mai mulți părinți ai căror copii învață la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina ne-au semnalat existența unei gropi apărute chiar în zona pe unde elevii intră și ies în/din instituția de învățământ. Este vorba despre zona adiacentă porților laterale, cele dinspre sediul Distrigaz. Părinții sunt îngrijorați ca nu cumva această gaură din asfalt să devină o capcană pentru copii lor. La rândul nostru, semnalăm această problemă autorităților locale, cu speranță că vor lua măsurile necesare.

2740 vizualizari
21 mar. 2019 09:35

Accident în centrul Câmpinei. O autoutilitară a intrat într-un autoturism care circula regulamentar

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I, în apropierea notariatelor. O autoutilitară Volkswagen, cu numărul de înmatriculare PH-15-VEE, a ieșit de pe Strada 1 Decembrie 1918 în bulevardul central, prin breteaua din fața "turnului înclinat". Conducătorul auto nu a acordat prioritate și a intrat direct în autoturismul Volkswagen PH-87-NLF, care circula regulamentar pe Bulevardul Carol I, dinspre centrul localității.

Alte stiri recente

482 vizualizari
22 mar. 2019 13:38

Lucrări pentru introducerea unui canal de colectare a apelor pluviale la intersecția străzilor I.H. Rădulescu și Drumul Taberei din Câmpina

La intersecția străzilor Ion Heliade Rădulescu, Drumul Taberei și Muscelului din municipiul Câmpina este în curs de execuție o lucrare de colectare a apelor pluviale și de dirijare a acestora spre pârâul Câmpinița. Este o investiție despre care se vorbește de mai mulți ani, dar abia în 2018 a fost aprobată de Consiliul Local, iar licitația în vederea executării lucrărilor a fost finalizată în ianuarie 2019.

1808 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor: