CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O școală modernizată și o grădiniță aproape nouă, cadourile administrației din Cornu pentru copii, chiar de ziua lor

- Eveniment -

O școală modernizată și o grădiniță aproape nouă, cadourile administrației din Cornu pentru copii, chiar de ziua lor

Ziua de 1 Iunie a reprezentat la Cornu nu doar Ziua Internațională a Copilului, dar și inaugurarea Școlii Gimnaziale ”Profesor Cristea Stănescu”, după un amplu proces de modernizare.

Gazdele evenimentului au fost primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, și directorul Școlii Gimnaziale ”Profesor Cristea Stănescu”, Mihaela Zidaru, iar invitați de marcă au fost Emil Drăgănescu, prefectul județului Prahova, și Liviu Mușat, directorul general al ADR Sud Muntenia. De asemenea, au mai fost prezenți viceprimarul comunei Cornu, Nicolae Ionescu, consilieri locali și alți apropiați ai administrației din Cornu.
Denumirea oficială a proiectului încheiat la școala din Cornu este ”Modernizare și automatizare instalații utilități Școala Gimnazială Profesor Cristea Stănescu, în vederea îmbunătățirii energetice”, obiectivul principal fiind îmbunătățirea eficienței energetice a  clădirilor aflate în administrare publică și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră însoțite de reducerea cheltuielilor administrative. Valoarea totală a proiectului a fost de peste 7,2 milioane lei.
Dincolo de utilitatea evidentă a unui proiect de acest gen, cei 182 elevi de aici vor învăța într-un singur schimb și dispun acum de o școală cu adevărat de nivel european, chiar cu mult peste majoritatea școlilor din București, după cum au subliniat cam toți cei care au vorbit la eveniment.
După discursuri și sfințirea clădirii, toți cei prezenți au putut vizita școala.
La final, s-a mers la grădinița din apropiere și aceasta fiind aproape nouă. După un scurt moment artistic, s-a vizitat și această grădiniță cu program prelungit, care întregește astfel tot ce își poate dori o comunitate de la sistemul de educație. Și, totuși, ar mai fi ceva... Primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, deja se interesa la directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, prin intermediul căreia s-a desfășurat acest proiect, ce axe și oportunități există pentru amenajarea unui spațiu pentru activități de after-school.
A fost doar o parte din ceea ce a însemnat sărbătorirea Zilei de 1 Iunie 2024 la Cornu...


01 Jun 2024 17:20 1680 vizualizari


Comentarii


2999 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4017 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
606 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1035 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV