Intersecția Calea Doftanei - Strada Voila, din Câmpina, se închide între 12 și 14 mai

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă privind închiderea circulației rutiere la intersecția Calea Doftanei - Strada Voila, în perioada 12 - 14 mai 2022.

”Ca urmare a realizării lucrărilor de reparații, Primăria municipiului Câmpina vă informează că în perioada joi, 12 mai 2022, ora 9.30 - sâmbătă, 14 mai, ora 19.00, intersecția Calea Doftanei - Strada Voila se va închide total, cu mențiunea că pe Calea Doftanei circulația se va desfășura normal.
Se recomandă ca rute alternative pentru conducătorii auto:
- Calea Doftanei - Strada Dealului - Strada Voila
- Calea Doftanei - Strada B.P. Hasdeu - Strada I.H. Rădulescu - Drumul Taberei - Strada Voila
Pentru traficul greu, dinspre Valea Doftanei se recomandă ruta Strada Voila - Drumul Taberei - Strada I.H. Rădulescu - Strada Oituz - B-dul Carol I - DN1.
Se menține circulația pe ruta B-dul Carol I - Calea Doftanei - Brebu / Telega”.
Comunicatul Primăriei Câmpina este semnat de primarul Alin Moldoveanu.

3276 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1078 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2172 vizualizari
30 nov. 2022 20:22

La Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina a fost sărbătorită Ziua Națională prin proiectul ”Să ne cinstim strămoșii”

Elevii Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” au sărbătorit marți, 29 noiembrie 2022, în cadrul proiectului educativ ”Să ne cinstim strămoșii”, Ziua Națională a României.

Alte stiri recente

2245 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.

3064 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie 2022, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret din cadrul Consiliului Local Câmpina.