CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

PMP Câmpina solicită actualului viceprimar "planul de replantare" de noi arbori în locul celor tăiați de Primărie

- Politică -

PMP Câmpina solicită actualului viceprimar

În această perioadă, la nivelul municipiului Câmpina se desfășoară tăieri sau toaletări ale unor arbori care, din punctul de vedere al administrației locale, reprezintă un pericol pentru cetățeni, mașini, firele de electricitate etc. Acțiunea este coordonată de viceprimarul Liviu Dumitrache, în baza recomandărilor Comisiei de avizare a tăierilor/toaletărilor arborilor și arbuștilor de pe domeniul public.

În legătură cu această acțiune de tăiere/toaletare de copaci, organizația locală a Partidului Mișcarea Populară ne-a transmis un comunicat de presă pe care îl redăm în continuare.
Având în vedere lucrările de tăiere și toaletare a arborilor, care sunt în plină desfășurare în localitatea noastră și ținând cont de cele declarate de către domnul viceprimar Liviu Dumitrache, cum că pentru fiecare arbore tăiat, prin serviciul specializat, se va planta un nou copac, ținându-se cont de specificul fiecărei locații, PMP Câmpina solicită domnului viceprimar să prezinte în cel mai scurt timp planul de replantare despre care a menționat și un grafic zilnic în care să fie evidențiate nu numai plantările și tipurile de arbori care urmează sa fie plantați, ci și activitățile de extragere a buturugilor rămase, se menționează într-un comunicat remis de PMP Câmpina, partid condus la nivel local de președintele Adrian Pițigoi, fostul viceprimar al municipiului.


03 Feb 2022 21:09 4001 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
560 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
624 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1258 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1443 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV