Strada Oborului din Câmpina a fost reamenajată. Să fie un semn că se apropie alegerile?!

Social (Categoria articolului)

Strada Oborului din Câmpina este una dintre străzile cu mari probleme. Este o stradă de pământ, la marginea orașului, între batalele din spatele Autogării și fosta rampă đe gunoi, acum închisă, o stradă pe care locuiesc mulți cetățeni de etnie romă. O comunitate care trăiește în condiții improprii și de care administrația locală își aduce aminte în anii electorali.

Multă vreme oamenii de aici nu au avut acte, ei instalându-se pur și simplu, cu acceptul tacit al administrației locale condusă și atunci și acum de Horia Tiseanu. Adversarii săi politici l-au acuzat la fiecare rând de alegeri ba că le-a făcut oamenilor acte, ca să poată vota, ba că nu vede că acele construcții au fost ridicate fără autorizație, ba că le-a acceptat, tot tacit, branșarea ilegală la iluminatul public. Nimeni nu a mers vreodată până la capăt - nici Horia Tiseanu să demonteze toate aceste acuze, nici adversarii săi să le demonstreze. Cert este că acum, iată, cu puțin timp înaintea unor alte alegeri, Primăria Câmpina (re)amenajează Strada Oborului.
Categoric, se impunea o cosmetizare a acestui drum, dar de ce acum, când drumul arată la fel de ani buni?! Este o întrebare la care primarul Horia Tiseanu probabil va evita să răspundă, iar adversarii săi politici, încă fără o formulă de rezervă prea bine cristalizată, nu vor marșa. În aceste condiții, rămân doar faptele. Așadar, asfaltul frezat de la lucrarea de pe Strada Bobâlna, care a mai putut fi recuperat, a fost adus pe Strada Oborului, întins și nivelat, totul desfășurându-se sub coordonarea Atelierului de reparații străzi din cadrul Primăriei Câmpina, dar cu utilaje închiriate de Primărie de la o firmă privată. Pentru oamenii de aici este un lucru bun și probabil că vor merge și la vot. Cu cine vor vota, vor decide ei în ziua votului, nu mai devreme...

3122 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • rromii stiu 11.04.2019 17:01 cum numai in prag electoral ii pacalesc pe rromi si pe asistati social,care mai este stagiul lucrarilor la cimitirul Lumina,ce facem cu blocul de necesitate.Cum reprezinta aceasta etnie prin reprezentatii din Primarie problemele rromilor,parca candva aruncau cu pietre in autoritati,daca nu sunt vocali iar se vor arde

Social

593 vizualizari
04 apr. 2020 19:11

Foarte puține persoane vârstnice au apelat la ajutorul Primăriei Câmpina pentru cumpărăturile de strictă necesitate

Una dintre obligațiile impuse administrațiilor locale prin Ordonanță Militară a fost și cea de a se realiza o evidență a persoanelor de peste 65 de ani din fiecare localitate și de a identifica acele persoane, din această categorie de vârstă, care nu au pe nimeni care să le ajute. S-a stabilit o întreagă procedură, astfel încât persoanele respective să poată fi sprijinite de administrațiile locale în această perioadă dificilă.

2752 vizualizari
04 apr. 2020 16:50

Încă o asistentă medicală de la SanConfind, a patra, confirmată cu COVID-19

Încă o asistentă medicală de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina este infectată cu COVID-19. Rezultatele testelor au venit astăzi, asistenta în cauză fiind unul dintre contacții direcți ai medicului neonatolog depistat pozitiv pe 31 martie 2020. Informația ne-a fost confirmată de asistenta șefă de la SanConfind, Gabriela Grozea. Este a patra asistentă medicală de la spitalul privat din Poiana Câmpina la care se confirmă infectarea cu noul coronavirus. 

 

Alte stiri recente

1123 vizualizari
04 apr. 2020 16:22

Prahova, sâmbătă, 4 aprilie: 3.806 persoane aflate în autoizolare (dintre care 153 la Câmpina) și 380 în carantină instituționalizată

La 4 aprilie 2020, la nivelul județului Prahova sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 3.806 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, dintre care 153 sunt în Câmpina. În carantină instituționalizată se află, în prezent, 380 de persoane.

1812 vizualizari
04 apr. 2020 09:58

Programul de colectare a deșeurilor menajere din Câmpina și localitățile limitrofe în perioada Sărbătorilor Pascale

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL Câmpina a anunțat programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește programul din 20 aprilie 2020, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează.