Strada Oborului din Câmpina a fost reamenajată. Să fie un semn că se apropie alegerile?!

Social (Categoria articolului)

Strada Oborului din Câmpina este una dintre străzile cu mari probleme. Este o stradă de pământ, la marginea orașului, între batalele din spatele Autogării și fosta rampă đe gunoi, acum închisă, o stradă pe care locuiesc mulți cetățeni de etnie romă. O comunitate care trăiește în condiții improprii și de care administrația locală își aduce aminte în anii electorali.

Multă vreme oamenii de aici nu au avut acte, ei instalându-se pur și simplu, cu acceptul tacit al administrației locale condusă și atunci și acum de Horia Tiseanu. Adversarii săi politici l-au acuzat la fiecare rând de alegeri ba că le-a făcut oamenilor acte, ca să poată vota, ba că nu vede că acele construcții au fost ridicate fără autorizație, ba că le-a acceptat, tot tacit, branșarea ilegală la iluminatul public. Nimeni nu a mers vreodată până la capăt - nici Horia Tiseanu să demonteze toate aceste acuze, nici adversarii săi să le demonstreze. Cert este că acum, iată, cu puțin timp înaintea unor alte alegeri, Primăria Câmpina (re)amenajează Strada Oborului.
Categoric, se impunea o cosmetizare a acestui drum, dar de ce acum, când drumul arată la fel de ani buni?! Este o întrebare la care primarul Horia Tiseanu probabil va evita să răspundă, iar adversarii săi politici, încă fără o formulă de rezervă prea bine cristalizată, nu vor marșa. În aceste condiții, rămân doar faptele. Așadar, asfaltul frezat de la lucrarea de pe Strada Bobâlna, care a mai putut fi recuperat, a fost adus pe Strada Oborului, întins și nivelat, totul desfășurându-se sub coordonarea Atelierului de reparații străzi din cadrul Primăriei Câmpina, dar cu utilaje închiriate de Primărie de la o firmă privată. Pentru oamenii de aici este un lucru bun și probabil că vor merge și la vot. Cu cine vor vota, vor decide ei în ziua votului, nu mai devreme...

3093 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • rromii stiu 11.04.2019 17:01 cum numai in prag electoral ii pacalesc pe rromi si pe asistati social,care mai este stagiul lucrarilor la cimitirul Lumina,ce facem cu blocul de necesitate.Cum reprezinta aceasta etnie prin reprezentatii din Primarie problemele rromilor,parca candva aruncau cu pietre in autoritati,daca nu sunt vocali iar se vor arde

Social

8416 vizualizari
18 ian. 2020 18:08

Un tânăr de 20 de ani, din Poiana Câmpina, și-a pierdut viața strivit sub căruță

1 comentarii

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, mai exact în pădurea Pițigaia. Echipajele de intervenție au fost anunțate la numărul unic de urgență 112, că pe un drum forestier dintr-o pădure, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident, căruța pe care o conducea răsturnându-se peste el și strivindu-l.

8113 vizualizari
18 ian. 2020 07:42

Accident grav pe DN1, la Sinaia. Trei persoane au fost rănite

2 comentarii

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN1, la km 121+700m, pe raza orașului Sinaia. Două autoturisme au fost implicate în acest accident soldat cu rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1599 vizualizari
19 ian. 2020 18:24

Atletismul câmpinean a început anul 2020 cu dreptul - două medalii de aur la Cupa Romanian Masters Athletics

Prima competiție de atletism a anului 2020 a avut loc vineri și sâmbătă, în sala ”Ioan Sotter” din București, acolo unde au fost programate întreceri în prima etapă a Campionatului Național de Atletism la seniori și tineret, dar și Cupa Romanian Masters Athletics pentru juniori. La această din urmă competiție au fost prezenți și doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, ambii sportivii urcând la finalul întrecerii pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

12004 vizualizari
19 ian. 2020 16:05

Câmpina are campioană olimpică la tineret! Georgeta Popescu a câștigat proba de monobob la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne

În perioada 6-22 ianuarie, la Lausanne, în Elveția, are loc ediția din acest an a Jocurilor Olimpice pentru Tineret. Câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și componentă a lotului olimpic și lotului național al României, și-a câștigat dreptul de a participa la această competiție de elită, după ce în cursul anului 2019 s-a impus în mai multe întreceri care au contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru Tineret.