Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost grav rănită într-un tragic accident pe DN1, în apropiere de Bănești

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Tânărul din Florești, transportat la spital, este în comă. El a suferit mai multe traumatisme deosebit de grave. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pe numele șoferului autoutilitarei pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în apropierea comunei Bănești, în zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului" sau "Biserica Călătorului", cum i se mai spune. O autoutilitară care se deplasa spre Ploiești a lovit două autoturisme oprite parțial pe partea carosabilă și parțial în afara carosabilului. În urma impactului puternic, două persoane și-au pierdut viața și o a treia a fost grav rănită.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cele două autoturisme opriseră pe marginea drumului național pentru că unul dintre ele avea pană. Ocupanții acestor mașini, trei bărbați din Florești, încercau să rezolve problema tehnică în momentul în care au fost loviți de o autoutilitară condusă de un tânăr de 23 de ani, din Sălaj. Doi dintre cei trei bărbați din Florești (unul de 32 de ani, celălalt de 36 de ani) au murit, iar cel de-al treilea (în vârstă de 21 de ani) a fost rănit grav. Medicii pe pe Ambulanță au făcut eforturi mari pentru a-l stabiliza, iar ulterior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean din Ploiești.
Accidentul s-a produs în jurul orei 2.00, iar la fața locului au intervenit echipaje de la Poliție, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Serviciul Județean de Ambulanță. Traficul rutier a fost blocat pe sensul de mers spre Ploiești și a fost deviat spre Florești, având în vedere că în zona în care a avut loc accidentul sunt separatoare de sens pe mijlocul DN1 și nu a fost posibiă dirijarea circulației pe o bandă a sensului opus. După cum informează IJP Prahova, traficul s-a reluat în condiții normale pe DN1 în jurul orei 5.00.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6722 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

935 vizualizari
19 sept. 2020 10:08

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 19 septembrie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2420 vizualizari
18 sept. 2020 16:50

SOCERAM SA Câmpina va reconstrui și mobila casa distrusă de un incendiu, casă aparținând unei familii din Bănești

Societatea SOCERAM SA, parte a Grupului de firme NEPTUN CÂMPINA, va reconstrui casa familiei din Bănești rămasă pe drumuri din cauza unui incendiu. SOCERAM SA, producător de materiale pentru construcții, va pune la dispoziția familiei materialele pentru refacerea imobilului și se va ocupa de construcția, dotarea cu mobilier și alte lucruri necesare în noua casă.

Alte stiri recente

532 vizualizari
19 sept. 2020 15:22

Parcometrele din centrul Câmpinei au devenit funcționale

”De ce nu sunt încă funcționale parcometrele din zona centrală a Câmpinei?”, am întrebat la Primăria Câmpina în urmă cu aproximativ trei săptămâni, atun ci când parcometrele erau deja instalate de mai bine de o lună. ”Pentru punerea în funcțiune a parcometrelor va fi nevoie mai întâi de aprobarea unui regulament de funcționare a acestora, printr-o hotărâre a Consiliului Local”, a fost răspunsul Primăriei Câmpina.

528 vizualizari
19 sept. 2020 14:00

Circulația rutieră pe un tronson al Străzii Republicii, din Câmpina, este închisă până pe 25 septembrie

Circulația rutieră pe Strada Republicii, din zona centrală a municipiului Câmpina, se desfășoară cu dificultate de ceva vreme, din cauza lucrărilor din zonă. Acum, Primăria Câmpina a anunțat închiderea completă a circulației pe uin segment al acestei străzi, termenul pentru redeschiderea tronsului respectiv fiind 25 septembrie.