Aproape 77.000 lei, valoarea amenzilor aplicate de polițiști pe drumurile naționale din Prahova în acest week-end

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Biroului Drumuri Naționale Europene, din cadrul IJP Prahova, au acționat în zilele de 11 și 12 septembrie pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, creșterea vizibilității elementului polițienesc în vederea prevenirii accidentelor rutiere, pe fondul vitezei excesive și al consumului de băuturi alcoolice, a informat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

În cele două zile, pe drumurile naționale din județul Prahova, polițiștii au aplicat 120 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză și cinci sancțiuni pentru consumul de băuturi alcoolice la volan. Valoarea totală a acestora fiind de 76.820 de lei. Totodată, au fost reținute și 15 permise de conducere, cele mai multe pentru depășirea vitezei legale. 

2470 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 13.09.2021 11:34 Foarte bine!. Poliția ( rutieră și locală) să efectueze controale cât mai multe, inclusiv in cursul săptămânii. Cocalarii, bizonii, șmecherii și toți cei care încalcă legea să fie sancționați cu maximul contravenției! Succes Poliția română !
  • Baciu Gabriel 13.09.2021 21:47 Bine ca dau amenzi,dar uneori si nejustificat.Numai daca stau in intersectii in Campina si centru si periferie termina hartia si pixul.Viteza,neacordare prioritate,alcool,droguri.Dar sunt date,daca jmecherii care se cred important si prostituatele sunt pe 0 atunci fac un grup sa se asfalteze macar 1 km de autostrada.Fac rost de asfalt,cheta cu prietenii.Dar ce facem cu unii care stau la casa si bloc si nu isi platesc chiar daca au unii si cateva mii ron datorii la intretinere.Unii au dar nu vor sa plateasca si sufera intreaga scara de bloc.A-ti vazut voi datornici executati prin Campina?

Actualitate

2471 vizualizari
16 sept. 2021 20:32

Rectificare cu emoții. Vot la limită pentru asigurarea finanțării în vederea pregătirii mai multor proiecte cu fonduri europene

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a convocat pentru joi, 16 septembrie 2021, o ședință extraordinară a Consiliului Local, principalul punct pe ordinea de zi fiind o rectificare a bugetului local. Ședința Consilului Local Câmpina a început cu un moment de reculegere în memoria fostului director al Poliției Locale, Romeo Văsii, care a încetat din viață săptămâna trecută.

2414 vizualizari
16 sept. 2021 10:24

Accident pe DN1, la Nistorești. O mașină a ajuns în albia râului Prahova

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc în această dimineață un accident de circulație în urma căruia un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit carosabilul și a ajuns în albia râului Prahova.

Alte stiri recente

620 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2172 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!