Aproape 77.000 lei, valoarea amenzilor aplicate de polițiști pe drumurile naționale din Prahova în acest week-end

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Biroului Drumuri Naționale Europene, din cadrul IJP Prahova, au acționat în zilele de 11 și 12 septembrie pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, creșterea vizibilității elementului polițienesc în vederea prevenirii accidentelor rutiere, pe fondul vitezei excesive și al consumului de băuturi alcoolice, a informat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

În cele două zile, pe drumurile naționale din județul Prahova, polițiștii au aplicat 120 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză și cinci sancțiuni pentru consumul de băuturi alcoolice la volan. Valoarea totală a acestora fiind de 76.820 de lei. Totodată, au fost reținute și 15 permise de conducere, cele mai multe pentru depășirea vitezei legale. 

3027 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 13.09.2021 11:34 Foarte bine!. Poliția ( rutieră și locală) să efectueze controale cât mai multe, inclusiv in cursul săptămânii. Cocalarii, bizonii, șmecherii și toți cei care încalcă legea să fie sancționați cu maximul contravenției! Succes Poliția română !
  • Baciu Gabriel 13.09.2021 21:47 Bine ca dau amenzi,dar uneori si nejustificat.Numai daca stau in intersectii in Campina si centru si periferie termina hartia si pixul.Viteza,neacordare prioritate,alcool,droguri.Dar sunt date,daca jmecherii care se cred important si prostituatele sunt pe 0 atunci fac un grup sa se asfalteze macar 1 km de autostrada.Fac rost de asfalt,cheta cu prietenii.Dar ce facem cu unii care stau la casa si bloc si nu isi platesc chiar daca au unii si cateva mii ron datorii la intretinere.Unii au dar nu vor sa plateasca si sufera intreaga scara de bloc.A-ti vazut voi datornici executati prin Campina?

Actualitate

1706 vizualizari
01 oct. 2022 12:31

De Ziua Internațională a Muzicii, tânărul pianist câmpinean Sergiu Dobrescu vă oferă un dar... muzical

2 comentarii

1 octombrie este Ziua Internațională a Muzicii și se sărbătorește la această dată încă din 1975. Inițiativa i-a aparținut renumitului violonist şi muzicolog Yehudi Menuhin, propunerea sa fiind adoptată de Consiliul Muzical Internațional al UNESCO pentru că muzica poate fi considerată limbajul universal al omenirii. De Ziua Internațională a Muzicii, tânărul și foarte talentatul pianist câmpinean Sergiu Dobrescu vă oferă, prin intermediul nostru, un cadou muzical de suflet - Sonata Op.49, No.2, a lui Ludwig van Beethoven, unul dntre cei mai mari compozitori din istoria muzicii.

1257 vizualizari
30 sept. 2022 15:33

Ample acțiuni ale Poliției Rutiere la Câmpina și în alte localități

1 comentarii

La data de 29 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina și polițiilor orășenești Azuga, Băicoi, Breaza, Bușteni, Comarnic și Sinaia au desfășurat o acțiune cu forțe mărite pe raza municipiului Câmpina și pe raza comunelor Poiana Câmpina și Brebu, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 

Alte stiri recente

1035 vizualizari
02 oct. 2022 20:11

Liga B Prahova. FC Muscelul Câmpina - Unirea Lacul Turcului 3-1

La revenirea pe teren propriu, FC Muscelul Câmpina a avut un adversar incomod, formația Unirea Lacul Turcului.

1111 vizualizari
02 oct. 2022 19:49

Înotătorii de la CS Câmpina, performanțe foarte bune la Cupa ”Hyperion”, de la Brașov

450 de sportivi de la 24 de cluburi din țară au fost prezenți în week-end la Brașov, la Cupa ”Hyperion” la natație. La startul acestei competiții s-au aflat și mai mulți sportivi de la CS Câmpina, pregătiți de Adrian Stoican.