CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Măsuri speciale luate de ISU Prahova, după apariția focarului de COVID-19 la Câmpina. Intervențiile vor fi asigurate de pompieri detașați de la Ploiești

- Actualitate -

Măsuri speciale luate de ISU Prahova, după apariția focarului de COVID-19 la Câmpina. Intervențiile vor fi asigurate de pompieri detașați de la Ploiești

UPDATE - Încă nouă pompieri din Prahova au fost depistați cu COVID-19, rezultatele testelor fiind anunțate astăzi, duminică, 14 iunie. Numărul celor infectați se ridică astfel la 19 pompieri și este posibil să mai crească având în vedere că nu au fost finalizate toate testele.

Nouă pompieri din cadrul Detașamentului Câmpina aparținând de ISU Prahova au fost testați pozitiv la COVID-19, astfel că ISU Prahova a fost nevoit să ia o serie de măsuri speciale pentru a asigura intervențiile în zona deservită de Detașamentul de Pompieri Câmpina.

Astfel, conform unui comunicat de presă al ISU Prahova, ”pentru asigurarea intervențiilor au fost dislocate două autospeciale de stingere din Ploiești în subunități temporare de intervenție amenajate la Câmpina și Băicoi - zona Canton. La Câmpina, pompierii din Ploiești detașați aici pentru asigurarea intervențiilor se află într-un spațiu în fața Autogării, pus la dispoziție de un operator economic. Acestea sunt încadrate cu echipaje din Detașamentele de Pompieri din Ploiești. În acest fel putem să asigurăm întreaga zonă de intervenție a Subunității de Pompieri din Câmpina fără a avea repercusiuni asupra timpului de răspuns la misiuni și intervenții. Pompierii din tura de serviciu din data 12 iunie de la Detașamentul Câmpina, precum și cei de la Garda de Intervenție Băicoi și Punctul de Lucru Plopeni se află în izolare la subunități, până la aflarea rezultatelor de la testare. Ceilalți pompieri din turele libere de la Detașamentul Câmpina, inclusiv Băicoi și Plopeni, se află în izolare la domiciliu împreună cu familiile lor".
În data de 13 iunie au fost testați 123 de pompieri. La nivelul ISU Prahova s-au înregistrat zece cazuri de infectare cu COVID-19 (dintre care nouă la Câmpina) a unor cadre care își desfășoară activitatea în plan operativ și au fost luate măsuri de protecție, conform protocoalelor medicale.
”Menționăm că de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea inspectoratului au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent. Manifestăm o precupare deosebită pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate COVID-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție”, se mai arată în comunicatul ISU Prahova.


14 Jun 2020 14:02 7364 vizualizari



Comentarii






  • 16.06.2020 20:04 The Mask Pentru Jo....Poate stai de vorba cu persoane care au si alte boli(eu am stat in seara asta de vorba cu o asemenea persoana), m-a ingrozit ce mi-a spus ,cum a fost tratat in aceasta perioada...asteapta de patru luni sa ii interpreteze un cadru medical un rezultat al unei analize.O analiza importanta.Despre ce vorbim?
  • 16.06.2020 15:41 The Mask Pentru Jo...Bot in bot poate stai tu,oamenii sunt fiinte care vor sa socializeze sa se intalneasca cu prietenii,rudele sau cunostintele.Sau faci parte din categoria #?Trebuie sa socializam doar pe retelele sociale sa ne distrugem mental?Cata incredere sa ai in autoritati cand ele nu explica clar cauzele deceselor de covid?Sunt majoritatea cu boli asociate ,multe din ele mortale.Da si eu ca cetatean am observat ca nu se pastreaza distantarea social(concept nou,modern,poate impus) insa daca porti masca corect si te speli pe maini si pastrezi tu regulile sunt sanse mari sa nu te infectezi.Ai impresia ca doar la Campina e asa?Te inseli,peste tot e la fel.Poate si cetatenii si-au pierdut rabdarea si increderea in autoritati.Degeaba comunici niste cifre daca nu vi si cu niste explicatii pertinente.Ex.azi au fost testate n.persoane si s-au facut n. teste etc. Din care sunt pozitivi atatia... Da, in momentul cand vi si imi spui ca au decedat un nr. mare de persoane SANATOASE si tinere atunci avem o mare problema....se moare in Romania mult mai mult din cauza altor boli si nu intereseaza pe nimeni , nu exista o isterie nationala si in presa.Multi nu au parte de tratament adecvat.Nu am vazut pe nimeni sa isi smulga camasa de pe el cand erau cozi ale bolnavilor oncologici la Cluj.Si ei sunt cetatenii acestei tari,au nevoie de tratament si respect ca orice bolnav.Asa ca faza bot in bot foloseste-o in Bucuresti acolo unde pretinzi ca stai.
  • 15.06.2020 17:31 Stamen O nouă minciuna pentru a tine spitalul închis ... Rudineee
  • 15.06.2020 13:46 Jo Nu imi vine sa cred! Stau in Bucuresti si am venit la Campina pentru cateva zile. Incredibil cat de iresponsabila este lumea pe aici. Stau bot in bot, nu poarta masca, nu poarta distanta, absolut niciun pic de responsabilitate nu au! Oameni buni, vreti sa ajungeti la spital in Campina sau in Ploiesti? Cand ati fost ultima oara? Va mai aduceti aminte starea spitalului! Stiti cat se sta cu covid in spital? Minim 2 luni! Nu pot sa cred cat de inconstienti sunteti dragi campineni. Incredibil! E de dat la TV asta.
  • 14.06.2020 19:28 The Mask Bun asa!Sa vina medaliile la baieti de la primarie...pentru lupta impotriva covrig19
2465 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1353 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4866 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1122 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV