CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

265 sancțiuni în valoare de peste 83.000 lei, într-o singură zi, constatate de polițiștii prahoveni, inclusiv la Câmpina

- Actualitate -

265 sancțiuni în valoare de peste 83.000 lei, într-o singură zi, constatate de polițiștii prahoveni, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat marți, 7 noiembrie, opt acțiuni pe drumurile naționale din județ, în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașele Azuga, Sinaia și Vălenii de Munte, dar și în comunele Bălțești, Brebu, Cornu, Drajna, Măgurele, Păcureți și Telega, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică prin reducerea numărului de fapte antisociale, atât sub aspect contravențional, cât și penal. 

Astfel, în cadrul activităților au fost legitimate peste 590 de persoane, au fost controlate 485 de autovehicule, printre care și peste 130 de autovehicule de transport marfă. În vederea combaterii conducerii de autovehicule pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive au fost efectuate 260 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.
În total, au fost aplicate 265 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea la regimul circulației, dintre care amintim - 94 pentru neregulile depistate în cazul autovehiculelor de transport marfă, 72 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 18 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 14 bicicliștilor, dar și șase pietonilor pentru traversări neregulamentare. Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 83.300 de lei.
De asemenea, în urma controalelor efectuate în trafic de către polițiștii rutieri, au fost reținute opt permise de conducere pentru conducere sub influența alcoolului, nerespectarea regimului legal de viteză, dar și pentru neacordarea de prioritate de trecere vehiculelor care au acest drept. Pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/199, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)


08 Nov 2023 17:24 1651 vizualizari


Comentarii






958 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1953 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2172 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2052 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV