Modernizarea sălii de sport de la Căminul Petrol din Câmpina ar putea fi realizată printr-un program al CNI

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul a fost făcut de primarul Horia Tiseanu, la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina. Trebuie să recunoaștem faptul că, în ultima vreme, primarul municipiului Câmpina pare foarte preocupat de atragerea de fonduri extrabugetare, a devenit foarte implicat, lansează proiecte noi, idei de finanțare, caută soluții, astfel încât orice om care trăiește în Câmpina și are o minimă logică nu poate să nu se întrebe oare unde a fost până acum primarul municipiului?!

La ultima ședință a Consiliului Local, primarul Horia Tiseanu i-a informat pe consilieri "Sala de sport în care se pregătesc sportivii de la CSS (n.r. - sala de sport de la Căminul Petrol) se încadrează în profilul unui program al Companiei Naționale de Investiții, instituție pe care am vizitat-o zilele trecute, discutând cu conducerea de acolo și acest aspect. Ar putea fi vizate și o extindere a acestei săli și pistele, care ar trebui să fie reamenajate. Este o propunere făcută către CNI, care are astfel de baze sportive în lucru. Sperăm să fie pe lista sinteză de lucrări, după care să prindem și finanțarea corespunzătoare. Dacă realizăm acest lucru, luminăm toată zona aflată în spatele Clubului Copiilor până la bazinul de înot și vom avea și o sală mare de sport, vom avea o parcare, săli de forță, spații de cazare, spații de servire a mesei. Adică, va fi un complex sportiv complet, care va utiliza și terenul de fotbal și bazinul de înot. Să sperăm că se va aproba acest proiect".
Sala de sport de la Căminul Petrol este un subiect sensibil, despre care scriem de ani buni și despre care tot de ani buni se vorbește la nivelul administrației locale, mai ales când se apropie perioadele electorale. Acolo, în sala aceea degradată, jenantă pentru un municipiu, se antrenează niște campioni și vicecampioni naționali la atletism - sportivii de la CSS "Constantin Istrati". Copiii aceia și antrenorii lor merită condiții civilizate de pregătire, ceea ce Câmpina nu le-a oferit până acum. Ne dorim și sperăm ca proiectul despre care vorbește Horia Tiseanu să nu fie doar o promisiune, doar o idee lansată în campania electorală neoficială în care primarul Câmpinei pare că a intrat.

3509 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • avem sperante 03.04.2019 11:13 si poate muzeu al petrolului....
  • cornel 03.04.2019 13:32 Sperăm să fie pe lista,după care să prindem și finanțarea. Să sperăm că se va aproba acest proiect.Sa speram ca nu se pregateste din nou sa candideze,NUUUUUUUUUUU mai vremmmmmmmmmm,ajungeeeeeeeeeeeeee.

Actualitate

545 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

851 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

1792 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1559 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.