Parcare de... București, pe un trotuar din Câmpina, chiar în zona centrală

Actualitate (Categoria articolului)

Este adevărat că municipiul Câmpina suferă acut la capitolul parcări, dar la fel de adevărat este și faptul că, de multe ori, unii conducători auto nu au niciun dram de respect pentru lege sau pentru cei din jurul lor. Sunt situații în care mașinile sunt lăsate chiar sub indicatorul ”parcare interzisă” sau, așa cum vedeți în imagini, pe trotuar. 

Ceea ce s-a întâmplat vineri dimineață pe Bulevardul Carol I din Câmpina, chiar în fața Colegiului Tehnic Forestier, depășește orice limită a bunului simț. Cum poți cataloga o parcare în diagonală, pe un trotuar destul de lat, unde mașina blochează aproape complet posibilitatea de trecere a pietonilor? Minute bune, bătrâni sau copii, persoane cu cărucioare sau cu bagaje voluminoase, cu toții au fost obligați fie să coboare pe carosabil, fie să intre prin... boscheți pentru a putea trece mai departe, ocolind mașina al cărui conducător auto probabil că nu s-a gândit nicio secundă la trecători. 
La câteva minute după sosirea noastră la fața locului, după ce un câmpinean a transmis Poliției Locale pe numărul de whatsapp al instituției - 0749.263.001 - o imagine cu autovehiculul parcat pe trotuar, un echipaj a sosit în zonă. S-au făcut fotografii și conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu suma de 290 lei pentru parcare neregulamentară, având posibilitatea să plătească doar jumătate din această sumă dacă o va achita în termen de 15 zile.

4613 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2247 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.

3524 vizualizari
05 dec. 2019 20:12

Dosarele X sau dosare de... DNA? Cum a ajuns la o persoană privată un teren pentru care Primăria Câmpina negocia cu proprietarul

1 comentarii

O întrebare aparent banală a consilierului Adrian Dochia, la ”Diverse”, în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 28 noiembrie, a provocat dispute aprinse și a ridicat multe întrebări rămase fără răspuns, deocamdată. O situație parcă desprinsă din serialul ”Dosarele X”, dar care ar putea constitui obiectul unui dosar la DNA. Este vorba despre terenul pe care s-a aflat Grădina de Vară, pe Bulevardul Culturii, lângă sediul Primăriei Câmpina, un teren retrocedat foștilor proprietari în urmă cu câțiva ani, în baza Legii 10/2001. După ce au intrat în posesia terenului, proprietarii au anunțat administrația locală că sunt dispuși să-l vândă Primăriei, s-a negociat achiziționarea lui, dar, deodată, terenul a fost cumpărat de o persoană privată. O persoană despre care se spune că ar fi, de fapt, un intermediar al unui angajat din Primărie.

Alte stiri recente

5398 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1891 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.