Parcare de... București, pe un trotuar din Câmpina, chiar în zona centrală

Actualitate (Categoria articolului)

Este adevărat că municipiul Câmpina suferă acut la capitolul parcări, dar la fel de adevărat este și faptul că, de multe ori, unii conducători auto nu au niciun dram de respect pentru lege sau pentru cei din jurul lor. Sunt situații în care mașinile sunt lăsate chiar sub indicatorul ”parcare interzisă” sau, așa cum vedeți în imagini, pe trotuar. 

Ceea ce s-a întâmplat vineri dimineață pe Bulevardul Carol I din Câmpina, chiar în fața Colegiului Tehnic Forestier, depășește orice limită a bunului simț. Cum poți cataloga o parcare în diagonală, pe un trotuar destul de lat, unde mașina blochează aproape complet posibilitatea de trecere a pietonilor? Minute bune, bătrâni sau copii, persoane cu cărucioare sau cu bagaje voluminoase, cu toții au fost obligați fie să coboare pe carosabil, fie să intre prin... boscheți pentru a putea trece mai departe, ocolind mașina al cărui conducător auto probabil că nu s-a gândit nicio secundă la trecători. 
La câteva minute după sosirea noastră la fața locului, după ce un câmpinean a transmis Poliției Locale pe numărul de whatsapp al instituției - 0749.263.001 - o imagine cu autovehiculul parcat pe trotuar, un echipaj a sosit în zonă. S-au făcut fotografii și conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu suma de 290 lei pentru parcare neregulamentară, având posibilitatea să plătească doar jumătate din această sumă dacă o va achita în termen de 15 zile.

5155 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3143 vizualizari
02 iun. 2020 09:50

Războiul pentru ”turnul înclinat” a parcurs o nouă etapă. Primăria Câmpina a câștigat un proces, dar victoria finală este încă departe

1 comentarii

În cursul anului 2017, odată cu modificarea legislației, Consiliul Local Câmpina a aprobat două hotărâri care au stat la baza demarării demersurilor pentru exproprierea ”turnului înclinat”, clădirea din centrul Câmpinei, începută în anul 1997, abandonată în anul 2003 și care aparține societății Erin SRL. Reprezentanții acestei firme au amenințat încă de atunci, din 2017, cu atacarea în instanța de contencios administrativ a celor două hotărâri ale Consiliului Local. S-au ținut de cuvânt. Procesul s-a finalizat recent și Erin SRL a pierdut.

3050 vizualizari
01 iun. 2020 20:54

Un nou accident în Câmpina, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș. Ce măsuri vor să ia autoritățile

3 comentarii

Luni după-amiază, cu ceva mai mult de o oră înaintea producerii accidentului de pe Strada Mihail Kogălniceanu (detalii - AICI) din Câmpina, la câteva sute de metri, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș a avut loc un alt accident de circulație. Intersecția aceasta tinde să devină noul punct roșu pe harta accidentelor din Câmpina, fiind al doilea eveniment rutier în ultimele patru zile produs în condiții aproape similare.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
02 iun. 2020 19:20

Câmpina, Cartierul Slobozia. Un copac s-a prăbușit peste o mașină, două persoane fiind rănite

UPDATE - În zona unde a avut loc incidentul, la fiecare ploaie însemnată se adună o cantitate mare de apă. După ploile din ultimele zile, în zonă s-a produs o ușoară alunecare de teren care a afectat mai mulți copaci. Unul dintre aceștia s-a prăbușit astăzi peste mașina aflată în mers.

Un copac s-a prăbușit pentru un autoturism aflat în mers, iar cele două persoane din mașină au fost rănite. Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 18.30, în Cartierul Slobozia din municipiul Câmpina, în zona În Luncă.

1678 vizualizari
02 iun. 2020 13:47

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 2 iunie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.