Parcare de... București, pe un trotuar din Câmpina, chiar în zona centrală

Actualitate (Categoria articolului)

Este adevărat că municipiul Câmpina suferă acut la capitolul parcări, dar la fel de adevărat este și faptul că, de multe ori, unii conducători auto nu au niciun dram de respect pentru lege sau pentru cei din jurul lor. Sunt situații în care mașinile sunt lăsate chiar sub indicatorul ”parcare interzisă” sau, așa cum vedeți în imagini, pe trotuar. 

Ceea ce s-a întâmplat vineri dimineață pe Bulevardul Carol I din Câmpina, chiar în fața Colegiului Tehnic Forestier, depășește orice limită a bunului simț. Cum poți cataloga o parcare în diagonală, pe un trotuar destul de lat, unde mașina blochează aproape complet posibilitatea de trecere a pietonilor? Minute bune, bătrâni sau copii, persoane cu cărucioare sau cu bagaje voluminoase, cu toții au fost obligați fie să coboare pe carosabil, fie să intre prin... boscheți pentru a putea trece mai departe, ocolind mașina al cărui conducător auto probabil că nu s-a gândit nicio secundă la trecători. 
La câteva minute după sosirea noastră la fața locului, după ce un câmpinean a transmis Poliției Locale pe numărul de whatsapp al instituției - 0749.263.001 - o imagine cu autovehiculul parcat pe trotuar, un echipaj a sosit în zonă. S-au făcut fotografii și conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu suma de 290 lei pentru parcare neregulamentară, având posibilitatea să plătească doar jumătate din această sumă dacă o va achita în termen de 15 zile.

6032 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1100 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1145 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1698 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1448 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.