Panourile cu harta Câmpinei, o problemă (poate) minoră, dar care spune multe despre modul în care e administrată localitatea

Actualitate (Categoria articolului)

La nivelul Consiliului Local Câmpina s-a discutat de mai multe ori despre starea jalnică în care arată unele dintre panourile pe care se afla cândva harta municipiului, panouri pentru care, în urmă cu câțiva ani, s-au plătit niște bani de la bugetul Câmpinei. Subiectul a fost redeschis la ultima ședință a CL de către consilierul Dragomir Enache, care a atras atenția reprezentanților Primăriei asupra acestei probleme care poate părea minoră, dar care conferă o notă proastă administrației locale.

La momentul respectiv, acum vreo 12 ani, ideea panourilor cu harta municipiului Câmpina a fost bine primită de locuitori, de vizitatori. Au trecut anii și unele dintre ele s-au deteriorat ireversibil, dar Primăria pare să vadă acest lucru. "Am mai vorbit de panoul cu harta orașului, deteriorat complet, aflat în fața gării, care este o emblemă total nepălăcută pentru orice vizitator și pentru mine personal, pentru că de câte ori mă duc la gară mă supăr. Un alt panou, aflat în fața Casei de Pensii, s-a transformat într-un loc de afișaj publicitar. Lumea nu știe prea bine ce facem noi aici și am prieteni care mă întreabă dacă nu văd lucrurile astea. Și atunci eu vin și spun: Executivule, rog să rezolvați aceste mici chestii!", a afirmat consilierul Dragomir Enache în cadrul ședinței CL.
Primarul Horia Tiseanu și-a notat în agenda sa, așa cum a făcut și cu alte prilejuri și... asta a fost tot. Panourile sunt în continuare la locul lor, inclusiv cele deteriorate (de la Casa de Pensii, de la gară și de la Muzeul Hasdeu) și nimeni nu pare dispus să facă ceva în acest sens. Așa cum am scris și cu altă ocazie, aceste panouri sunt un fel de oglindă a Câmpinei de azi...

3121 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • zotescu 15.07.2019 15:14 Rusine sa le fie, asa au ei grija de oras ?
  • Calin Mircea 20.07.2019 10:32 Aceste panouri trebuie refacute si date in responsabilitatea Politiei Locale, prin forme scrise[Hotarare CL care sa prevada cine si cat supota din distrugere, PV predare primire, etc]. Eventual camere video in zona de amplasare. Bugetul Municipiului Campina poate suporta si acest tip de cheltuieli daca nu mai incheie contracte paguboase/aranjate gen Parcul Soldat, asfaltate strazi, etc. Ele trebuie amplasate si in punctele unde vizitatori ajung mai des: Kaufland, Parcarea Carrefour/Piata Centrala, muzeele Grigorescu, Doftana si Hasdeu, Scoala de Politie Panourile cu harta pot fi completate cu suporti afisare multipla[tip carte] pentru prezentarea detaliata[traseu, cost vizita, istoric locatie, etc] a obiectivelor turistice din zona

Actualitate

2654 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

390 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

170 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

598 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: