20 permise de conducere reținute în ultimele trei zile de polițiștii prahoveni pe șoselele din Prahova, inclusiv la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele trei zile, în diverse intervale orare, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost organizate mai multe acțiuni pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării legislației în vigoare privind circulația pe drumurile publice, precum și pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică. Acțiunile s-au desfășurat pe drumurile naționale din județ, în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașele Bușteni, Slănic, Plopeni, Urlați, Vălenii de Munte, precum și pe raza de competență a Secțiilor Rurale de Poliție Bălțești, Drajna și Valea Călugărescă.

În cadrul acțiunilor au fost controlate peste 680 de autovehicule, iar în vederea combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influența consumului de băuturi alcoolice sau a altor substanțe au fost efectuate peste 430 de testări cu aparatul etilotest. Totodată, au fost controlate 15 societăți comerciale și a fost verificată activitatea a șase paznici ai unităților controlate.
Astfel, au fost aplicate în total 220 de sancțiuni contravenționale, dintre care 190 conform OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 60 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, precum și 30 conform Legii nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Pentru neregulile constatate au fost reținute 20 de permise de conducere și patru certificate de înmatriculare. Valoarea tuturor sancțiunilor este de aproximativ 48.500 de lei, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

1977 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

363 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1278 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

436 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1379 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.