CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ștefan Bănică Jr. revine la Câmpina, pe scena Festivalului 'Serbările Toamnei'

- Eveniment -

Ștefan Bănică Jr. revine la Câmpina, pe scena Festivalului 'Serbările Toamnei'

Administrația locală câmpineană a definitivat programul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului 'Serbările Toamnei', eveniment care va avea loc în perioada 17-18 septembrie. După cum v-am informat într-un articol anterior, tema ediției din acest an o constituie pictura - de la Nicolae Grigorescu până în prezent. Acum știm și cine va cânta în cele două seri de festival.

Primăria, Consiliul Local și Casa Tineretului, organizatorii Festivalului 'Serbările Toamnei', doresc o ediție specială, cu mai multe acțiuni decât în anii anteriori. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, la ora 11.00. Acțiunile încep cu tradiționala 'defilare' a oficialităților și invitaților, de la Hotelul Muntenia până la fosta Casă a cărții. Vom avea fanfară, mașini de epocă, soldați de la Asociația 'Tradiția Militară', pictori îmbrăcați în costume de la începutul secolului XX. 
Pe scenă, primarul municipiului și invitații din Kumanovo și Cimișlia (localități înfrățite cu Câmpina) vor rosti scurte discursuri, apoi vor fi premiați elevii olimpici și sportivii cu rezultate deosebite la competițiile sportive. Va urma un program artistic susținut de artiști amatori din Câmpina, timp în care, la Casa de Cultură 'Geo Bogza' vor avea loc un simpozion despre 'Pictura câmpineană de la Nicolae Grigorescu și până în prezent' și o expoziție retrospectivă de pictură și sculptură a artiștilor plastici câmpineni.

Iată cine va cânta la Câmpina în cele două seri de festival, concertele urmând să înceapă, atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 19.00. 
Sâmbătă, 17 septembrie: Adriana Deaconu, Veta Biriș, Ruby, Keo & Skizzo Skillz & Misty
Duminică, 18 septembrie: Georgiana Crăciun, Elisabeta Turcu, Alina Eremia și Ștefan Bănică Junior.


24 Aug 2016 17:50 13775 vizualizari


Comentarii


138 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
279 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
19711 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
731 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV