Ștefan Bănică Jr. revine la Câmpina, pe scena Festivalului 'Serbările Toamnei'

Eveniment (Categoria articolului)

Administrația locală câmpineană a definitivat programul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului 'Serbările Toamnei', eveniment care va avea loc în perioada 17-18 septembrie. După cum v-am informat într-un articol anterior, tema ediției din acest an o constituie pictura - de la Nicolae Grigorescu până în prezent. Acum știm și cine va cânta în cele două seri de festival.

Primăria, Consiliul Local și Casa Tineretului, organizatorii Festivalului 'Serbările Toamnei', doresc o ediție specială, cu mai multe acțiuni decât în anii anteriori. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, la ora 11.00. Acțiunile încep cu tradiționala 'defilare' a oficialităților și invitaților, de la Hotelul Muntenia până la fosta Casă a cărții. Vom avea fanfară, mașini de epocă, soldați de la Asociația 'Tradiția Militară', pictori îmbrăcați în costume de la începutul secolului XX. 
Pe scenă, primarul municipiului și invitații din Kumanovo și Cimișlia (localități înfrățite cu Câmpina) vor rosti scurte discursuri, apoi vor fi premiați elevii olimpici și sportivii cu rezultate deosebite la competițiile sportive. Va urma un program artistic susținut de artiști amatori din Câmpina, timp în care, la Casa de Cultură 'Geo Bogza' vor avea loc un simpozion despre 'Pictura câmpineană de la Nicolae Grigorescu și până în prezent' și o expoziție retrospectivă de pictură și sculptură a artiștilor plastici câmpineni.

Iată cine va cânta la Câmpina în cele două seri de festival, concertele urmând să înceapă, atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 19.00. 
Sâmbătă, 17 septembrie: Adriana Deaconu, Veta Biriș, Ruby, Keo & Skizzo Skillz & Misty
Duminică, 18 septembrie: Georgiana Crăciun, Elisabeta Turcu, Alina Eremia și Ștefan Bănică Junior.

13206 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4153 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2667 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

1910 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

2162 vizualizari
19 oct. 2021 20:10

Documentația pentru concesionarea Muzeului Doftana unui investitor privat, în dezbaterea Consiliului Local Telega

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, a Consiliului Local Telega se află un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate, raportului de evaluare și redevenței minime în vederea concesionării Muzeului Doftana (fosta închisoare) unui investitor privat.