Ștefan Bănică Jr. revine la Câmpina, pe scena Festivalului 'Serbările Toamnei'

Eveniment (Categoria articolului)

Administrația locală câmpineană a definitivat programul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului 'Serbările Toamnei', eveniment care va avea loc în perioada 17-18 septembrie. După cum v-am informat într-un articol anterior, tema ediției din acest an o constituie pictura - de la Nicolae Grigorescu până în prezent. Acum știm și cine va cânta în cele două seri de festival.

Primăria, Consiliul Local și Casa Tineretului, organizatorii Festivalului 'Serbările Toamnei', doresc o ediție specială, cu mai multe acțiuni decât în anii anteriori. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, la ora 11.00. Acțiunile încep cu tradiționala 'defilare' a oficialităților și invitaților, de la Hotelul Muntenia până la fosta Casă a cărții. Vom avea fanfară, mașini de epocă, soldați de la Asociația 'Tradiția Militară', pictori îmbrăcați în costume de la începutul secolului XX. 
Pe scenă, primarul municipiului și invitații din Kumanovo și Cimișlia (localități înfrățite cu Câmpina) vor rosti scurte discursuri, apoi vor fi premiați elevii olimpici și sportivii cu rezultate deosebite la competițiile sportive. Va urma un program artistic susținut de artiști amatori din Câmpina, timp în care, la Casa de Cultură 'Geo Bogza' vor avea loc un simpozion despre 'Pictura câmpineană de la Nicolae Grigorescu și până în prezent' și o expoziție retrospectivă de pictură și sculptură a artiștilor plastici câmpineni.

Iată cine va cânta la Câmpina în cele două seri de festival, concertele urmând să înceapă, atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 19.00. 
Sâmbătă, 17 septembrie: Adriana Deaconu, Veta Biriș, Ruby, Keo & Skizzo Skillz & Misty
Duminică, 18 septembrie: Georgiana Crăciun, Elisabeta Turcu, Alina Eremia și Ștefan Bănică Junior.

13715 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1191 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1275 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

882 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

391 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.