Ștefan Bănică Jr. revine la Câmpina, pe scena Festivalului 'Serbările Toamnei'

Eveniment (Categoria articolului)

Administrația locală câmpineană a definitivat programul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului 'Serbările Toamnei', eveniment care va avea loc în perioada 17-18 septembrie. După cum v-am informat într-un articol anterior, tema ediției din acest an o constituie pictura - de la Nicolae Grigorescu până în prezent. Acum știm și cine va cânta în cele două seri de festival.

Primăria, Consiliul Local și Casa Tineretului, organizatorii Festivalului 'Serbările Toamnei', doresc o ediție specială, cu mai multe acțiuni decât în anii anteriori. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, la ora 11.00. Acțiunile încep cu tradiționala 'defilare' a oficialităților și invitaților, de la Hotelul Muntenia până la fosta Casă a cărții. Vom avea fanfară, mașini de epocă, soldați de la Asociația 'Tradiția Militară', pictori îmbrăcați în costume de la începutul secolului XX. 
Pe scenă, primarul municipiului și invitații din Kumanovo și Cimișlia (localități înfrățite cu Câmpina) vor rosti scurte discursuri, apoi vor fi premiați elevii olimpici și sportivii cu rezultate deosebite la competițiile sportive. Va urma un program artistic susținut de artiști amatori din Câmpina, timp în care, la Casa de Cultură 'Geo Bogza' vor avea loc un simpozion despre 'Pictura câmpineană de la Nicolae Grigorescu și până în prezent' și o expoziție retrospectivă de pictură și sculptură a artiștilor plastici câmpineni.

Iată cine va cânta la Câmpina în cele două seri de festival, concertele urmând să înceapă, atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 19.00. 
Sâmbătă, 17 septembrie: Adriana Deaconu, Veta Biriș, Ruby, Keo & Skizzo Skillz & Misty
Duminică, 18 septembrie: Georgiana Crăciun, Elisabeta Turcu, Alina Eremia și Ștefan Bănică Junior.

13364 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2081 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1831 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

850 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1631 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.