Liga A Prahova, etapa a 17-a. Triumf Poiana Câmpina - CSO Boldești 2-1

Sport (Categoria articolului)

A fost nevoie să ajungem la ultima etapă a turului pentru a consemna cel mai bun joc al poienarilor din această primă jumătate de campionat. Un joc la finalul căruia oaspeții au acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Nicolae Breoi.

Oaspeții au început foarte bine jocul, au și deschis scorul, dar apoi odată cu trecerea timpului, poienarii au avut mai mult posesia, ceea ce le-a adus și o prezență din ce în ce mai periculoasă în fața porții adverse. Pe acest fond, poienarii au întors scorul, prin golurile marcate de Roman și I. Dumitru, dar, în minutele de final, oaspeții puteau egala, la una din cele două mari ocazii, când mingea a lovit bara.
Antrenorii Valentin Bunea și Alin Postolache au trimis în teren pentru Triumf Poiana Câmpina pe: Stroie - G. Radu, Bej (67 Năstase), Țol, Stan, Scumpu (89 Bunea), R. Alexe (77 Rece), I. Alexe, Roman (84 I. Vintilă), Țurlea, I. Dumitru.
Rezultatele acestei etape - aici.

2382 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

143 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2097 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.