Și a fost a XX-a ediție a Balului Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Ca în fiecare an, și asta de 20 de ani încoace, Balul Bobocilor de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina constituie o mare petrecere, un eveniment la care toată lumea râde, dansează și se distrează. Pentru anul școlar 2018-2019, școala patronată de Asociația AMUS France - Roumanie numără aproximativ 90 de boboci, la cele trei clase din anul I - două clase cu profil de asistenți medicali generaliști și o clasă cu profil de asistenți medicali farmacie.

Petrecerea a avut loc joi seară, la Casa Tineretului, iar alături de elevi s-au aflat profesorii lor și mai mulți colaboratori ai școlii. "Colegele voastre, participante la concursul de Miss Boboc, au multe emoții, dar atât pentru ele, cât și pentru voi toți aș vrea să știți că este important un lucru - să spui ce gândești și să o faci cu sinceritate, din tot sufletul, iar atunci lucrurile vor ieși bine. Este un principiu pe care îl aplicăm în școala noastră, spunem ce gândim și o facem cu sinceritate. Aceasta este seara bobocilor și, chiar dacă nu au venit aici toți bobocii noștri, vouă celor prezenți vă doresc distracție plăcută în mare familie AMUS!", a spus Elena Murariu, președintele Asociației AMUS France - Roumanie. 
"V-ați ales o meserie care nu este deloc ușoară, iar ceea ce îmi doresc eu cel mai mult este faptul ca voi să nu uitați niciodată, din momentul în care veți ajunge să profesați, că nimic nu este mai important decât omul din fața voastră, nimic nu e mai important ca oamenii din fața voastră, pacienții. Indiferent în ce an sunteți, boboci, anul II sau anul terminal, acesta este mesajul pe care am vrut să vi-l spun, chiar dacă acum suntem la Balul Bobocilor", a afirmat Ciprian Murariu, directorul general al Școlii "Louis Pasteur". Le-au mai adresat câteva cuvinte celor prezenți directorul executiv al școlii - prof. Romulus Pietriceanu și consilierul local Florin Frățilă, ca reprezentant al administrației publice locale. (video)
Apoi s-a încins o horă mare, românească, în cinstea Centenarului Marii Uniri, după care a început concursul la care au participat doar boboace, pentru că în anul I sunt foarte puțini băieți. Titlul de Miss Boboc 2018 a fost câștigat de Alexandra Trăistaru. După concurs a început petrecerea, care a durat până noaptea târziu.

7961 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1197 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1276 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1041 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

598 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.