Un bărbat de 74 ani a fost găsit decedat în apartamentul său de pe Strada Odobescu, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţine minute, pompierii de la ISU Prahova au fost solicitaţi pentru deblocarea unei uşi la un apartament dintr-un bloc de pe Strada Alexandru Odobescu (foto), din Câmpina.

Ajunşi la faţa locului, cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, pompierii militari au deblocat uşa şi au găsit în apartament un bărbat în vârstă de 74 de ani, decedat. Un vecin a fost cel care a anunţat pompierii. În momentul de faţă se fac cercetările pentru a se stabili circumstanţele în care bărbatul a decedat. Vom reveni.

5996 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

889 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.

Alte stiri recente

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

980 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.