PSD Prahova caută candidat pentru Primăria Câmpina în afara partidului

Politică (Categoria articolului)

Conducerea PSD Prahova caută cu disperare un candidat pentru Primăria celui de-al doilea municipiu al județului. După ce a primit răspuns negativ la propunerea făcută câtorva membri ai organizației locale, se pare că a considerat epuizată "oferta internă", iar acum caută candidatul potrivit în afara partidului. Două nume sunt vehiculate - Elvis Arghir și Cristian Minculescu. 

Elvis Arghir a fost consilier local și a mai candidat la Primăria Câmpina, de-a lungul timpului, din partea altor formațiuni politice. Din 2012 s-a retras de pe scena politică și s-a ocupat doar de propriile afaceri. Dacă va ajunge la o înțelegere cu PSD, ar fi o revenire în forță pentru Arghir în politica locală.
Cristian Minculescu este reprezentant al societății civile. Este coordonatorul celui mai important proiect de voluntariat din municipiu - Grupul "Donații Câmpina" și administratorul paginii cu același nume de pe Facebook. Organizează și coordonează campaniile umanitare pe care grupul le desfășoară în Câmpina și împrejurimi.

I-am contactat pe cei doi potențiali candidați la Primăria Câmpina, dar nu au dorit să vorbească despre subiect. Dar nici nu au negat. "Nu mai este mult până veți afla", ne-a spus Cristian Minculescu. Și mult n-ar mai fi pentru că, din informațiile noastre, luni are loc Conferința Municipală a PSD Câmpina, convocată de conducerea organizației județene. Iar la această Conferință Municipală se vor lua decizii importante în perspectiva alegerilor locale. Va fi stabilit candidatul pentru Primărie și, probabil, validată lista pentru Consiliul Local.

Cum a ajuns PSD Câmpina în această situație? E simplu. Conducerea județeană nu agreează sub nici o formă conducerea locală a partidului. Mai exact pe Ion Dragomir, președintele PSD Câmpina. Nu l-a vrut candidat la Primărie, deși Dragomir nici nu și-a manifestat dorința de a candida, dar nu-l vrea nici factor de decizie în stabilirea candidatului. Sursele noastre spun că nu l-ar mai vrea nici măcar președinte la Câmpina, dar aici județul nu are ce face pentru că Dragomir a fost ales.

10567 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lucretiu 25.02.2016 22:35 Daca il vad pe Arghir candidand de la PSD inseamna ca s-a sucit lumea cu fundul in sus! Si Dragomir, Tudor si ceilalti ii vor face campanie?!? Sa te tavalesti de ras, nu alta! De Minculescu asta nu am auzit, dar oricum parasutarea unui candidat din afara organizatiei este contra naturii!
  • dan 26.02.2016 06:46 Arghir este o glumă bună! În schimb un Cristi Minculescu ar putea fi o idee bună. Adună voturile vârstnicilor doar ptr. că este de la PSD. Plus, fiind tânăr, foarte activ pe Facebook, implicat în activități de binefacere, sport, etc., poate aduna voturi si de la tineri.
  • Oana 26.02.2016 07:56 Pentru PSD Campina un om ca dl Cristian Minculescu ar insemna un colac de salvare. Nu vedeti ce se intampla acum, ca organizatia asta dispare incetul cu incetul? E nevoie de oameni noi, tineri, cu viziune, implicati activ in societate, ca altfel scoate si Partida Romilor mai multe voturi.
  • Olgutza 26.02.2016 08:53 Ma scuzati ca ma bag dar mai exista PSd Campina?
  • Toma 26.02.2016 13:41 Eu auzisem si Cindea care a fost la scoala de politie ca s/a bagat in PSD si e candidat la primarie.
  • Admin 26.02.2016 13:43 Constantin Cândea s-a înscris în PSD, e adevărat. Dar va fi pe lista pentru Consiliul Local, nu candidat la Primărie.
  • Mihaela 26.02.2016 21:17 Arghir la PSD ar fi cea mai buna gluma politica din Campina! Dar viata ne-a demonstrat ca atunci cand este vorba de politicieni si interesele lor, nimic nu este imposibil!
  • Ionela 09.04.2016 00:53 Arghir Elvis la PSD este candidatul ideal. Nu mai fiti invidiosi,nu mai criticati....

Politică

881 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

323 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

Alte stiri recente

177 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

2041 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.