PSD Prahova caută candidat pentru Primăria Câmpina în afara partidului

Politică (Categoria articolului)

Conducerea PSD Prahova caută cu disperare un candidat pentru Primăria celui de-al doilea municipiu al județului. După ce a primit răspuns negativ la propunerea făcută câtorva membri ai organizației locale, se pare că a considerat epuizată "oferta internă", iar acum caută candidatul potrivit în afara partidului. Două nume sunt vehiculate - Elvis Arghir și Cristian Minculescu. 

Elvis Arghir a fost consilier local și a mai candidat la Primăria Câmpina, de-a lungul timpului, din partea altor formațiuni politice. Din 2012 s-a retras de pe scena politică și s-a ocupat doar de propriile afaceri. Dacă va ajunge la o înțelegere cu PSD, ar fi o revenire în forță pentru Arghir în politica locală.
Cristian Minculescu este reprezentant al societății civile. Este coordonatorul celui mai important proiect de voluntariat din municipiu - Grupul "Donații Câmpina" și administratorul paginii cu același nume de pe Facebook. Organizează și coordonează campaniile umanitare pe care grupul le desfășoară în Câmpina și împrejurimi.

I-am contactat pe cei doi potențiali candidați la Primăria Câmpina, dar nu au dorit să vorbească despre subiect. Dar nici nu au negat. "Nu mai este mult până veți afla", ne-a spus Cristian Minculescu. Și mult n-ar mai fi pentru că, din informațiile noastre, luni are loc Conferința Municipală a PSD Câmpina, convocată de conducerea organizației județene. Iar la această Conferință Municipală se vor lua decizii importante în perspectiva alegerilor locale. Va fi stabilit candidatul pentru Primărie și, probabil, validată lista pentru Consiliul Local.

Cum a ajuns PSD Câmpina în această situație? E simplu. Conducerea județeană nu agreează sub nici o formă conducerea locală a partidului. Mai exact pe Ion Dragomir, președintele PSD Câmpina. Nu l-a vrut candidat la Primărie, deși Dragomir nici nu și-a manifestat dorința de a candida, dar nu-l vrea nici factor de decizie în stabilirea candidatului. Sursele noastre spun că nu l-ar mai vrea nici măcar președinte la Câmpina, dar aici județul nu are ce face pentru că Dragomir a fost ales.

10135 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lucretiu 25.02.2016 22:35 Daca il vad pe Arghir candidand de la PSD inseamna ca s-a sucit lumea cu fundul in sus! Si Dragomir, Tudor si ceilalti ii vor face campanie?!? Sa te tavalesti de ras, nu alta! De Minculescu asta nu am auzit, dar oricum parasutarea unui candidat din afara organizatiei este contra naturii!
  • dan 26.02.2016 06:46 Arghir este o glumă bună! În schimb un Cristi Minculescu ar putea fi o idee bună. Adună voturile vârstnicilor doar ptr. că este de la PSD. Plus, fiind tânăr, foarte activ pe Facebook, implicat în activități de binefacere, sport, etc., poate aduna voturi si de la tineri.
  • Oana 26.02.2016 07:56 Pentru PSD Campina un om ca dl Cristian Minculescu ar insemna un colac de salvare. Nu vedeti ce se intampla acum, ca organizatia asta dispare incetul cu incetul? E nevoie de oameni noi, tineri, cu viziune, implicati activ in societate, ca altfel scoate si Partida Romilor mai multe voturi.
  • Olgutza 26.02.2016 08:53 Ma scuzati ca ma bag dar mai exista PSd Campina?
  • Toma 26.02.2016 13:41 Eu auzisem si Cindea care a fost la scoala de politie ca s/a bagat in PSD si e candidat la primarie.
  • Admin 26.02.2016 13:43 Constantin Cândea s-a înscris în PSD, e adevărat. Dar va fi pe lista pentru Consiliul Local, nu candidat la Primărie.
  • Mihaela 26.02.2016 21:17 Arghir la PSD ar fi cea mai buna gluma politica din Campina! Dar viata ne-a demonstrat ca atunci cand este vorba de politicieni si interesele lor, nimic nu este imposibil!
  • Ionela 09.04.2016 00:53 Arghir Elvis la PSD este candidatul ideal. Nu mai fiti invidiosi,nu mai criticati....

Politică

2587 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2590 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.