PSD Prahova caută candidat pentru Primăria Câmpina în afara partidului

Politică (Categoria articolului)

Conducerea PSD Prahova caută cu disperare un candidat pentru Primăria celui de-al doilea municipiu al județului. După ce a primit răspuns negativ la propunerea făcută câtorva membri ai organizației locale, se pare că a considerat epuizată "oferta internă", iar acum caută candidatul potrivit în afara partidului. Două nume sunt vehiculate - Elvis Arghir și Cristian Minculescu. 

Elvis Arghir a fost consilier local și a mai candidat la Primăria Câmpina, de-a lungul timpului, din partea altor formațiuni politice. Din 2012 s-a retras de pe scena politică și s-a ocupat doar de propriile afaceri. Dacă va ajunge la o înțelegere cu PSD, ar fi o revenire în forță pentru Arghir în politica locală.
Cristian Minculescu este reprezentant al societății civile. Este coordonatorul celui mai important proiect de voluntariat din municipiu - Grupul "Donații Câmpina" și administratorul paginii cu același nume de pe Facebook. Organizează și coordonează campaniile umanitare pe care grupul le desfășoară în Câmpina și împrejurimi.

I-am contactat pe cei doi potențiali candidați la Primăria Câmpina, dar nu au dorit să vorbească despre subiect. Dar nici nu au negat. "Nu mai este mult până veți afla", ne-a spus Cristian Minculescu. Și mult n-ar mai fi pentru că, din informațiile noastre, luni are loc Conferința Municipală a PSD Câmpina, convocată de conducerea organizației județene. Iar la această Conferință Municipală se vor lua decizii importante în perspectiva alegerilor locale. Va fi stabilit candidatul pentru Primărie și, probabil, validată lista pentru Consiliul Local.

Cum a ajuns PSD Câmpina în această situație? E simplu. Conducerea județeană nu agreează sub nici o formă conducerea locală a partidului. Mai exact pe Ion Dragomir, președintele PSD Câmpina. Nu l-a vrut candidat la Primărie, deși Dragomir nici nu și-a manifestat dorința de a candida, dar nu-l vrea nici factor de decizie în stabilirea candidatului. Sursele noastre spun că nu l-ar mai vrea nici măcar președinte la Câmpina, dar aici județul nu are ce face pentru că Dragomir a fost ales.

10388 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lucretiu 25.02.2016 22:35 Daca il vad pe Arghir candidand de la PSD inseamna ca s-a sucit lumea cu fundul in sus! Si Dragomir, Tudor si ceilalti ii vor face campanie?!? Sa te tavalesti de ras, nu alta! De Minculescu asta nu am auzit, dar oricum parasutarea unui candidat din afara organizatiei este contra naturii!
  • dan 26.02.2016 06:46 Arghir este o glumă bună! În schimb un Cristi Minculescu ar putea fi o idee bună. Adună voturile vârstnicilor doar ptr. că este de la PSD. Plus, fiind tânăr, foarte activ pe Facebook, implicat în activități de binefacere, sport, etc., poate aduna voturi si de la tineri.
  • Oana 26.02.2016 07:56 Pentru PSD Campina un om ca dl Cristian Minculescu ar insemna un colac de salvare. Nu vedeti ce se intampla acum, ca organizatia asta dispare incetul cu incetul? E nevoie de oameni noi, tineri, cu viziune, implicati activ in societate, ca altfel scoate si Partida Romilor mai multe voturi.
  • Olgutza 26.02.2016 08:53 Ma scuzati ca ma bag dar mai exista PSd Campina?
  • Toma 26.02.2016 13:41 Eu auzisem si Cindea care a fost la scoala de politie ca s/a bagat in PSD si e candidat la primarie.
  • Admin 26.02.2016 13:43 Constantin Cândea s-a înscris în PSD, e adevărat. Dar va fi pe lista pentru Consiliul Local, nu candidat la Primărie.
  • Mihaela 26.02.2016 21:17 Arghir la PSD ar fi cea mai buna gluma politica din Campina! Dar viata ne-a demonstrat ca atunci cand este vorba de politicieni si interesele lor, nimic nu este imposibil!
  • Ionela 09.04.2016 00:53 Arghir Elvis la PSD este candidatul ideal. Nu mai fiti invidiosi,nu mai criticati....

Politică

1795 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1892 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

718 vizualizari
01 apr. 2023 13:06

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc uvertura etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei au loc după-amiază și mâine dimineață. Iată rezultatul partidei de dumineață și clasamentul actualizat:

1364 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.