PSD Prahova caută candidat pentru Primăria Câmpina în afara partidului

Politică (Categoria articolului)

Conducerea PSD Prahova caută cu disperare un candidat pentru Primăria celui de-al doilea municipiu al județului. După ce a primit răspuns negativ la propunerea făcută câtorva membri ai organizației locale, se pare că a considerat epuizată "oferta internă", iar acum caută candidatul potrivit în afara partidului. Două nume sunt vehiculate - Elvis Arghir și Cristian Minculescu. 

Elvis Arghir a fost consilier local și a mai candidat la Primăria Câmpina, de-a lungul timpului, din partea altor formațiuni politice. Din 2012 s-a retras de pe scena politică și s-a ocupat doar de propriile afaceri. Dacă va ajunge la o înțelegere cu PSD, ar fi o revenire în forță pentru Arghir în politica locală.
Cristian Minculescu este reprezentant al societății civile. Este coordonatorul celui mai important proiect de voluntariat din municipiu - Grupul "Donații Câmpina" și administratorul paginii cu același nume de pe Facebook. Organizează și coordonează campaniile umanitare pe care grupul le desfășoară în Câmpina și împrejurimi.

I-am contactat pe cei doi potențiali candidați la Primăria Câmpina, dar nu au dorit să vorbească despre subiect. Dar nici nu au negat. "Nu mai este mult până veți afla", ne-a spus Cristian Minculescu. Și mult n-ar mai fi pentru că, din informațiile noastre, luni are loc Conferința Municipală a PSD Câmpina, convocată de conducerea organizației județene. Iar la această Conferință Municipală se vor lua decizii importante în perspectiva alegerilor locale. Va fi stabilit candidatul pentru Primărie și, probabil, validată lista pentru Consiliul Local.

Cum a ajuns PSD Câmpina în această situație? E simplu. Conducerea județeană nu agreează sub nici o formă conducerea locală a partidului. Mai exact pe Ion Dragomir, președintele PSD Câmpina. Nu l-a vrut candidat la Primărie, deși Dragomir nici nu și-a manifestat dorința de a candida, dar nu-l vrea nici factor de decizie în stabilirea candidatului. Sursele noastre spun că nu l-ar mai vrea nici măcar președinte la Câmpina, dar aici județul nu are ce face pentru că Dragomir a fost ales.

10535 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lucretiu 25.02.2016 22:35 Daca il vad pe Arghir candidand de la PSD inseamna ca s-a sucit lumea cu fundul in sus! Si Dragomir, Tudor si ceilalti ii vor face campanie?!? Sa te tavalesti de ras, nu alta! De Minculescu asta nu am auzit, dar oricum parasutarea unui candidat din afara organizatiei este contra naturii!
  • dan 26.02.2016 06:46 Arghir este o glumă bună! În schimb un Cristi Minculescu ar putea fi o idee bună. Adună voturile vârstnicilor doar ptr. că este de la PSD. Plus, fiind tânăr, foarte activ pe Facebook, implicat în activități de binefacere, sport, etc., poate aduna voturi si de la tineri.
  • Oana 26.02.2016 07:56 Pentru PSD Campina un om ca dl Cristian Minculescu ar insemna un colac de salvare. Nu vedeti ce se intampla acum, ca organizatia asta dispare incetul cu incetul? E nevoie de oameni noi, tineri, cu viziune, implicati activ in societate, ca altfel scoate si Partida Romilor mai multe voturi.
  • Olgutza 26.02.2016 08:53 Ma scuzati ca ma bag dar mai exista PSd Campina?
  • Toma 26.02.2016 13:41 Eu auzisem si Cindea care a fost la scoala de politie ca s/a bagat in PSD si e candidat la primarie.
  • Admin 26.02.2016 13:43 Constantin Cândea s-a înscris în PSD, e adevărat. Dar va fi pe lista pentru Consiliul Local, nu candidat la Primărie.
  • Mihaela 26.02.2016 21:17 Arghir la PSD ar fi cea mai buna gluma politica din Campina! Dar viata ne-a demonstrat ca atunci cand este vorba de politicieni si interesele lor, nimic nu este imposibil!
  • Ionela 09.04.2016 00:53 Arghir Elvis la PSD este candidatul ideal. Nu mai fiti invidiosi,nu mai criticati....

Politică

182 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1266 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

599 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

733 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!