PSD Prahova caută candidat pentru Primăria Câmpina în afara partidului

Politică (Categoria articolului)

Conducerea PSD Prahova caută cu disperare un candidat pentru Primăria celui de-al doilea municipiu al județului. După ce a primit răspuns negativ la propunerea făcută câtorva membri ai organizației locale, se pare că a considerat epuizată "oferta internă", iar acum caută candidatul potrivit în afara partidului. Două nume sunt vehiculate - Elvis Arghir și Cristian Minculescu. 

Elvis Arghir a fost consilier local și a mai candidat la Primăria Câmpina, de-a lungul timpului, din partea altor formațiuni politice. Din 2012 s-a retras de pe scena politică și s-a ocupat doar de propriile afaceri. Dacă va ajunge la o înțelegere cu PSD, ar fi o revenire în forță pentru Arghir în politica locală.
Cristian Minculescu este reprezentant al societății civile. Este coordonatorul celui mai important proiect de voluntariat din municipiu - Grupul "Donații Câmpina" și administratorul paginii cu același nume de pe Facebook. Organizează și coordonează campaniile umanitare pe care grupul le desfășoară în Câmpina și împrejurimi.

I-am contactat pe cei doi potențiali candidați la Primăria Câmpina, dar nu au dorit să vorbească despre subiect. Dar nici nu au negat. "Nu mai este mult până veți afla", ne-a spus Cristian Minculescu. Și mult n-ar mai fi pentru că, din informațiile noastre, luni are loc Conferința Municipală a PSD Câmpina, convocată de conducerea organizației județene. Iar la această Conferință Municipală se vor lua decizii importante în perspectiva alegerilor locale. Va fi stabilit candidatul pentru Primărie și, probabil, validată lista pentru Consiliul Local.

Cum a ajuns PSD Câmpina în această situație? E simplu. Conducerea județeană nu agreează sub nici o formă conducerea locală a partidului. Mai exact pe Ion Dragomir, președintele PSD Câmpina. Nu l-a vrut candidat la Primărie, deși Dragomir nici nu și-a manifestat dorința de a candida, dar nu-l vrea nici factor de decizie în stabilirea candidatului. Sursele noastre spun că nu l-ar mai vrea nici măcar președinte la Câmpina, dar aici județul nu are ce face pentru că Dragomir a fost ales.

10330 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lucretiu 25.02.2016 22:35 Daca il vad pe Arghir candidand de la PSD inseamna ca s-a sucit lumea cu fundul in sus! Si Dragomir, Tudor si ceilalti ii vor face campanie?!? Sa te tavalesti de ras, nu alta! De Minculescu asta nu am auzit, dar oricum parasutarea unui candidat din afara organizatiei este contra naturii!
  • dan 26.02.2016 06:46 Arghir este o glumă bună! În schimb un Cristi Minculescu ar putea fi o idee bună. Adună voturile vârstnicilor doar ptr. că este de la PSD. Plus, fiind tânăr, foarte activ pe Facebook, implicat în activități de binefacere, sport, etc., poate aduna voturi si de la tineri.
  • Oana 26.02.2016 07:56 Pentru PSD Campina un om ca dl Cristian Minculescu ar insemna un colac de salvare. Nu vedeti ce se intampla acum, ca organizatia asta dispare incetul cu incetul? E nevoie de oameni noi, tineri, cu viziune, implicati activ in societate, ca altfel scoate si Partida Romilor mai multe voturi.
  • Olgutza 26.02.2016 08:53 Ma scuzati ca ma bag dar mai exista PSd Campina?
  • Toma 26.02.2016 13:41 Eu auzisem si Cindea care a fost la scoala de politie ca s/a bagat in PSD si e candidat la primarie.
  • Admin 26.02.2016 13:43 Constantin Cândea s-a înscris în PSD, e adevărat. Dar va fi pe lista pentru Consiliul Local, nu candidat la Primărie.
  • Mihaela 26.02.2016 21:17 Arghir la PSD ar fi cea mai buna gluma politica din Campina! Dar viata ne-a demonstrat ca atunci cand este vorba de politicieni si interesele lor, nimic nu este imposibil!
  • Ionela 09.04.2016 00:53 Arghir Elvis la PSD este candidatul ideal. Nu mai fiti invidiosi,nu mai criticati....

Politică

2063 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2202 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.