Andra Gorecki (Barracuda Câmpina), pe podium la Campionatele Internaționale de Natație ale României

Sport (Categoria articolului)

La bazinul "Dinamo" din București s-au desfășurat, în perioada 9-12 mai, Campionatele Internaționale de Natație ale României, competiție la care au participat pentru prima dată și doi sportivi de la clubul câmpinean Barracuda, club coordonat de antrenorul Gabriel Cojocaru. Este vorba despre Andra Gorecki și Ionuț Costache, ambii elevi ai Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina, care în primul lor an de juniorat au fost selecționați pentru această importantă competiție internațională.

Cea mai bună performanță a fost reușită de Andra Gorecki, în proba de 200 fluture, acolo unde s-a clasat pe podium, pe un onorant loc 3, cu timpul de 2.24.04, în vreme ce Ionuț Costache, în ciuda evoluției bune, nu a reușit să urce pe podium. Mai mult, Andra Gorecki a reușit cea mai bună performanță pentru categoria ei de vârstă, răsplătind astfel încrederea pe care i-au arătat-o cei care au crezut în ea și care au contribuit la prima sa selecție în lotul național și la participarea ei la prima competiție internațională, așa cum spuneam, în chiar primul an de juniorat.

4384 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

446 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

446 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

Alte stiri recente

108 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

1848 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.