Teodor Meleșcanu a venit la Câmpina pentru a susține candidatul PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primărie, Nicolae Moisescu

Politică (Categoria articolului)

După Titus Corlățean și Robert Cazanciuc, marți, 22 septembrie, Teodor Meleșcanu s-a aflat la Câmpina pentru a-l susține pe Nicolae Moisescu în cursa electorală pentru funcția de primar. Meleșcanu este unul dintre liderii naționali ai Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal), parte în județul nostru a Alianței pentru Prahova, alături de PSD și ProRomânia.

În fața membrilor și simpatizanților acestei alianțe, alături de senatorul Teodor Meleșcanu și de candidatul la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu, s-au mai aflat președintele PSD Câmpina - Livia Lupu și președintele ProRomânia Câmpina - Liviu Davidescu.
Nicolae Moisescu le-a spus, printre altele, celor prezenți că ”mă simt onorat să avem un astfel de invitat, pe senatorul Teodor Meleșcanu. Țelurile alianței noastre sunt comune, vrem să câștigăm Primăria Câmpina pentru câmpineni. Bugetul orașului nu este unul extraordinar de mare. Vreau să vă spun că în mandatul pe care îl voi prelua după 27 septembrie îmi propun să am un dialog permanent cu cetățenii Câmpinei. De asemenea, vreau ca până la ultima stradă, ultima alee să nu mai existe instalții de canalizare defecte, prost proiectate sau greșit executate sau... lipsă. Civilizația anului 2020 înseamnă și să nu ne mai rupem mașinile pe drumuri ca în Afganistan. Fac un apel la toată lumea să vină la vot și să câștigăm Primăria municipiului Câmpina pentru câmpineni”. (video)
Invitatul special al întâlnirii, senatorul Teodor Meleșcanu, a spus: ”Atunci când vorbim de calitatea vieții, de departe Câmpina este numărul unu în zonă. Îmi face mare plăcere să constat că mă număr printre puținii parlamentari care au biroul parlamentar în Câmpina și am dorit foarte mult să fie un loc în care oamenii să se poată întâlni. Îmi face mare plăcere să vă invit să-l votați pe Nicolae Moisescu la Primăria Câmpina. Are o bogată experiență, este câmpinean, familist convins și un om care știe să lucreze cu oamenii. Toate acestea sunt calitățile esențiale pentru un primar al Câmpinei”. (video)

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019

3993 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bobita 24.09.2020 11:08 Vorbarie marca PSD,deci nu au o agenda de proiecte in afara de stat de vorba,hehehehehe.La bugetul actual vom arata ca in Afganistan o obsesie a candidatului.Noi vrem solutii nu vaicareala.De ce nu vorbeste nimeni de Fondurile Europe?Sunt munti de bani nefolositi,suntem pe primul loc la fraudare ,sa fim mandri ,ceea ce este contrar celor spuse de D-nul Senator,numarul unu la calitatea vietii.Disperare mare la PSD,NICI O SPONSORIZARE, NIMIC?Asteptam de POMANA?

Politică

1262 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2385 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

620 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

570 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: