Teodor Meleșcanu a venit la Câmpina pentru a susține candidatul PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primărie, Nicolae Moisescu

Politică (Categoria articolului)

După Titus Corlățean și Robert Cazanciuc, marți, 22 septembrie, Teodor Meleșcanu s-a aflat la Câmpina pentru a-l susține pe Nicolae Moisescu în cursa electorală pentru funcția de primar. Meleșcanu este unul dintre liderii naționali ai Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal), parte în județul nostru a Alianței pentru Prahova, alături de PSD și ProRomânia.

În fața membrilor și simpatizanților acestei alianțe, alături de senatorul Teodor Meleșcanu și de candidatul la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu, s-au mai aflat președintele PSD Câmpina - Livia Lupu și președintele ProRomânia Câmpina - Liviu Davidescu.
Nicolae Moisescu le-a spus, printre altele, celor prezenți că ”mă simt onorat să avem un astfel de invitat, pe senatorul Teodor Meleșcanu. Țelurile alianței noastre sunt comune, vrem să câștigăm Primăria Câmpina pentru câmpineni. Bugetul orașului nu este unul extraordinar de mare. Vreau să vă spun că în mandatul pe care îl voi prelua după 27 septembrie îmi propun să am un dialog permanent cu cetățenii Câmpinei. De asemenea, vreau ca până la ultima stradă, ultima alee să nu mai existe instalții de canalizare defecte, prost proiectate sau greșit executate sau... lipsă. Civilizația anului 2020 înseamnă și să nu ne mai rupem mașinile pe drumuri ca în Afganistan. Fac un apel la toată lumea să vină la vot și să câștigăm Primăria municipiului Câmpina pentru câmpineni”. (video)
Invitatul special al întâlnirii, senatorul Teodor Meleșcanu, a spus: ”Atunci când vorbim de calitatea vieții, de departe Câmpina este numărul unu în zonă. Îmi face mare plăcere să constat că mă număr printre puținii parlamentari care au biroul parlamentar în Câmpina și am dorit foarte mult să fie un loc în care oamenii să se poată întâlni. Îmi face mare plăcere să vă invit să-l votați pe Nicolae Moisescu la Primăria Câmpina. Are o bogată experiență, este câmpinean, familist convins și un om care știe să lucreze cu oamenii. Toate acestea sunt calitățile esențiale pentru un primar al Câmpinei”. (video)

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019

1962 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bobita 24.09.2020 11:08 Vorbarie marca PSD,deci nu au o agenda de proiecte in afara de stat de vorba,hehehehehe.La bugetul actual vom arata ca in Afganistan o obsesie a candidatului.Noi vrem solutii nu vaicareala.De ce nu vorbeste nimeni de Fondurile Europe?Sunt munti de bani nefolositi,suntem pe primul loc la fraudare ,sa fim mandri ,ceea ce este contrar celor spuse de D-nul Senator,numarul unu la calitatea vietii.Disperare mare la PSD,NICI O SPONSORIZARE, NIMIC?Asteptam de POMANA?

Politică

1713 vizualizari
20 oct. 2020 12:33

USR Prahova contrazice USR Câmpina în privința susținerii primarului ales Alin Moldoveanu

1 comentarii

USR Câmpina anunța luni, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, că va acorda tot sprijinul primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul celor trei consilieri locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020. Marți, USR Prahova transmite, tot prin intermediul unui comunicat, că "o astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR". 

1840 vizualizari
19 oct. 2020 22:16

USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

7 comentarii

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

Alte stiri recente

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.