Teodor Meleșcanu a venit la Câmpina pentru a susține candidatul PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primărie, Nicolae Moisescu

Politică (Categoria articolului)

După Titus Corlățean și Robert Cazanciuc, marți, 22 septembrie, Teodor Meleșcanu s-a aflat la Câmpina pentru a-l susține pe Nicolae Moisescu în cursa electorală pentru funcția de primar. Meleșcanu este unul dintre liderii naționali ai Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal), parte în județul nostru a Alianței pentru Prahova, alături de PSD și ProRomânia.

În fața membrilor și simpatizanților acestei alianțe, alături de senatorul Teodor Meleșcanu și de candidatul la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu, s-au mai aflat președintele PSD Câmpina - Livia Lupu și președintele ProRomânia Câmpina - Liviu Davidescu.
Nicolae Moisescu le-a spus, printre altele, celor prezenți că ”mă simt onorat să avem un astfel de invitat, pe senatorul Teodor Meleșcanu. Țelurile alianței noastre sunt comune, vrem să câștigăm Primăria Câmpina pentru câmpineni. Bugetul orașului nu este unul extraordinar de mare. Vreau să vă spun că în mandatul pe care îl voi prelua după 27 septembrie îmi propun să am un dialog permanent cu cetățenii Câmpinei. De asemenea, vreau ca până la ultima stradă, ultima alee să nu mai existe instalții de canalizare defecte, prost proiectate sau greșit executate sau... lipsă. Civilizația anului 2020 înseamnă și să nu ne mai rupem mașinile pe drumuri ca în Afganistan. Fac un apel la toată lumea să vină la vot și să câștigăm Primăria municipiului Câmpina pentru câmpineni”. (video)
Invitatul special al întâlnirii, senatorul Teodor Meleșcanu, a spus: ”Atunci când vorbim de calitatea vieții, de departe Câmpina este numărul unu în zonă. Îmi face mare plăcere să constat că mă număr printre puținii parlamentari care au biroul parlamentar în Câmpina și am dorit foarte mult să fie un loc în care oamenii să se poată întâlni. Îmi face mare plăcere să vă invit să-l votați pe Nicolae Moisescu la Primăria Câmpina. Are o bogată experiență, este câmpinean, familist convins și un om care știe să lucreze cu oamenii. Toate acestea sunt calitățile esențiale pentru un primar al Câmpinei”. (video)

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019

4362 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bobita 24.09.2020 11:08 Vorbarie marca PSD,deci nu au o agenda de proiecte in afara de stat de vorba,hehehehehe.La bugetul actual vom arata ca in Afganistan o obsesie a candidatului.Noi vrem solutii nu vaicareala.De ce nu vorbeste nimeni de Fondurile Europe?Sunt munti de bani nefolositi,suntem pe primul loc la fraudare ,sa fim mandri ,ceea ce este contrar celor spuse de D-nul Senator,numarul unu la calitatea vietii.Disperare mare la PSD,NICI O SPONSORIZARE, NIMIC?Asteptam de POMANA?

Politică

1736 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

5 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1343 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

512 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

582 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.