Numai la CS Câmpina se putea întâmpla asta: 9 șefi la 10 angajați

Actualitate (Categoria articolului)

În urma numeroaselor discuții legate de problemele de la Clubul Sportiv Câmpina, Consiliul Local a ajuns la concluzia că se impun unele modificări în componența Comitetului Director al clubului. La ședința CL de la sfârșitul lunii aprilie, consilierul local Monica Clinciu a afirmat că nu i se pare normal ca din Comitetul Director să facă parte doar reprezentanți ai Primăriei și niciun consilier, în condițiile în care CS Câmpina este, totuși, al Consiliului Local. Atunci, în aprilie, membrii Comitetului Director au afirmat că vor demisiona, iar Consiliul Local să stabilească o altă componență. 

Așa au stat lucrurile în aprilie. La ședința de la sfârșitul lunii mai, surpriză, un singur membru al Comitetului Director s-a retras. Este vorba despre Marius Vișan, directorul Poliției Locale Câmpina. Ceilalți trei membri au rămas pe poziții: Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite. Alături de ei, în Comitetul Director au intrat cinci consilieri locali - Adrian Pițigoi (viceprimarul Câmpinei, care are și calitatea de consilier), Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Monica Clinciu. Deci, câte un consilier de la fiecare partid cu reprezentare în CL plus încă un consilier pentru a fi număr impar și a nu se bloca un eventual vot. Precizăm că din Comitetul Director face parte și președintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Prin urmare, Stoican, trei reprezentanți ai Primăriei și patru consilieri locali (cum se stabilise inițial) ar fi însemnat opt membri, deci număr par, așa că a mai fost inclus un consilier, Monica Clinciu, care venise cu propunerea inițială, dar care nu a mai apucat să facă un proiect de hotărâre în acest sens, pentru că s-a implicat trup și suflet Comisia de cultură, sănătate și sport a Consiliului Local.
CS Câmpina are acum 10 angajați și un Comitet Director format din 9 persoane. Se impune precizarea că membrii Comitetului Director nu sunt plătiți. Ne întrebăm, totuși, de ce există un interes atât de mare cu privire la acest organism de conducere al clubului? De ce nu au demisionat reprezentanții Primăriei, așa cum au spus la ședința CL, pentru a se putea păstra numărul de cinci membri, cum aprobase Consiliul Local în 2016, la constituirea Comitetului Director? Ce discuții or fi avut loc prin Primărie, prin diverse birouri, pe unde se trag tot felul de sfori, nu are sens să ne mai gândim, pentru că putem doar bănui direcția discuțiilor. Din păcate, la CS Câmpina s-au făcut multe greșeli și ar fi păcat ca, în loc să fie îndreptate cele deja făcut, să se comită altele.

3516 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 13.10.2018 18:16 Niste neaveniti ,habar nu au de sport!Au practicat sportul doar la televizor...daca il pui pe unul sa alerge 25 de metri trebuie sa chemi Smurd-ul.Dar stati ca ei sunt .manageri ...hai ca ma pufneste rasul! Sunt curios cine va plati sumele enorme pierdute in procesul cu Hageanu.Precis e penala chestia....alo DNA-ul se aude???

Actualitate

196 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

239 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1212 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

135 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.