Numai la CS Câmpina se putea întâmpla asta: 9 șefi la 10 angajați

Actualitate (Categoria articolului)

În urma numeroaselor discuții legate de problemele de la Clubul Sportiv Câmpina, Consiliul Local a ajuns la concluzia că se impun unele modificări în componența Comitetului Director al clubului. La ședința CL de la sfârșitul lunii aprilie, consilierul local Monica Clinciu a afirmat că nu i se pare normal ca din Comitetul Director să facă parte doar reprezentanți ai Primăriei și niciun consilier, în condițiile în care CS Câmpina este, totuși, al Consiliului Local. Atunci, în aprilie, membrii Comitetului Director au afirmat că vor demisiona, iar Consiliul Local să stabilească o altă componență. 

Așa au stat lucrurile în aprilie. La ședința de la sfârșitul lunii mai, surpriză, un singur membru al Comitetului Director s-a retras. Este vorba despre Marius Vișan, directorul Poliției Locale Câmpina. Ceilalți trei membri au rămas pe poziții: Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite. Alături de ei, în Comitetul Director au intrat cinci consilieri locali - Adrian Pițigoi (viceprimarul Câmpinei, care are și calitatea de consilier), Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Monica Clinciu. Deci, câte un consilier de la fiecare partid cu reprezentare în CL plus încă un consilier pentru a fi număr impar și a nu se bloca un eventual vot. Precizăm că din Comitetul Director face parte și președintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Prin urmare, Stoican, trei reprezentanți ai Primăriei și patru consilieri locali (cum se stabilise inițial) ar fi însemnat opt membri, deci număr par, așa că a mai fost inclus un consilier, Monica Clinciu, care venise cu propunerea inițială, dar care nu a mai apucat să facă un proiect de hotărâre în acest sens, pentru că s-a implicat trup și suflet Comisia de cultură, sănătate și sport a Consiliului Local.
CS Câmpina are acum 10 angajați și un Comitet Director format din 9 persoane. Se impune precizarea că membrii Comitetului Director nu sunt plătiți. Ne întrebăm, totuși, de ce există un interes atât de mare cu privire la acest organism de conducere al clubului? De ce nu au demisionat reprezentanții Primăriei, așa cum au spus la ședința CL, pentru a se putea păstra numărul de cinci membri, cum aprobase Consiliul Local în 2016, la constituirea Comitetului Director? Ce discuții or fi avut loc prin Primărie, prin diverse birouri, pe unde se trag tot felul de sfori, nu are sens să ne mai gândim, pentru că putem doar bănui direcția discuțiilor. Din păcate, la CS Câmpina s-au făcut multe greșeli și ar fi păcat ca, în loc să fie îndreptate cele deja făcut, să se comită altele.

3463 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 13.10.2018 18:16 Niste neaveniti ,habar nu au de sport!Au practicat sportul doar la televizor...daca il pui pe unul sa alerge 25 de metri trebuie sa chemi Smurd-ul.Dar stati ca ei sunt .manageri ...hai ca ma pufneste rasul! Sunt curios cine va plati sumele enorme pierdute in procesul cu Hageanu.Precis e penala chestia....alo DNA-ul se aude???

Actualitate

632 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

843 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

580 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.