În urma numeroaselor discuții legate de problemele de la Clubul Sportiv Câmpina, Consiliul Local a ajuns la concluzia că se impun unele modificări în componența Comitetului Director al clubului. La ședința CL de la sfârșitul lunii aprilie, consilierul local Monica Clinciu a afirmat că nu i se pare normal ca din Comitetul Director să facă parte doar reprezentanți ai Primăriei și niciun consilier, în condițiile în care CS Câmpina este, totuși, al Consiliului Local. Atunci, în aprilie, membrii Comitetului Director au afirmat că vor demisiona, iar Consiliul Local să stabilească o altă componență.
Așa au stat lucrurile în aprilie. La ședința de la sfârșitul lunii mai, surpriză, un singur membru al Comitetului Director s-a retras. Este vorba despre Marius Vișan, directorul Poliției Locale Câmpina. Ceilalți trei membri au rămas pe poziții: Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite. Alături de ei, în Comitetul Director au intrat cinci consilieri locali - Adrian Pițigoi (viceprimarul Câmpinei, care are și calitatea de consilier), Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Monica Clinciu. Deci, câte un consilier de la fiecare partid cu reprezentare în CL plus încă un consilier pentru a fi număr impar și a nu se bloca un eventual vot. Precizăm că din Comitetul Director face parte și președintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Prin urmare, Stoican, trei reprezentanți ai Primăriei și patru consilieri locali (cum se stabilise inițial) ar fi însemnat opt membri, deci număr par, așa că a mai fost inclus un consilier, Monica Clinciu, care venise cu propunerea inițială, dar care nu a mai apucat să facă un proiect de hotărâre în acest sens, pentru că s-a implicat trup și suflet Comisia de cultură, sănătate și sport a Consiliului Local.
CS Câmpina are acum 10 angajați și un Comitet Director format din 9 persoane. Se impune precizarea că membrii Comitetului Director nu sunt plătiți. Ne întrebăm, totuși, de ce există un interes atât de mare cu privire la acest organism de conducere al clubului? De ce nu au demisionat reprezentanții Primăriei, așa cum au spus la ședința CL, pentru a se putea păstra numărul de cinci membri, cum aprobase Consiliul Local în 2016, la constituirea Comitetului Director? Ce discuții or fi avut loc prin Primărie, prin diverse birouri, pe unde se trag tot felul de sfori, nu are sens să ne mai gândim, pentru că putem doar bănui direcția discuțiilor. Din păcate, la CS Câmpina s-au făcut multe greșeli și ar fi păcat ca, în loc să fie îndreptate cele deja făcut, să se comită altele.
Unul dintre proiectele importante pentru fluidizarea traficului rutier pe DN1 este realizarea unui sens giratoriu la intrarea în comuna Bănești, la intersecția cu drumul spre satul Urleta.
Sigur, nu valoarea prejudiciului este importantă, ci fapta în sine.
Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse marți seară pe Strada I.H. Rădulescu, în apropiere de intersecția cu Aleea Mărului.
Trei ani de închisoare cu suspendare, aceasta este sinteza pedepsei aplicate de instanța de la Judecătoria Câmpina pentru autoarea accidentului cumplit din 7 aprilie 2022, de pe trecerea de pietoni de la Salcie, în urma căruia un băiat de 17 ani și-a pierdut viața.