Un tânăr din Reșița a acceptat provocarea de a se urca pe Crucea de pe Caraiman

Social (Categoria articolului)

Crucea Eroilor de pe Caraiman se află la altitudinea de 2.291 metri, în masivul Bucegi, fiind cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan, conform Guinness World Record.

Flaviu Cernescu, 33 ani, din Reşiţa, este românul care a acceptat provocarea de a se urca fără nici un fel de echipament de protecţie pe Crucea Eroilor de pe Caraiman, pentru emisiunea celebrului Bear Grylls. Românul nu a avut nici o problemă în a urca cei 28 metri ai crucii propriu-zise, amplasată pe un soclu de 7,5 metri. Din vârful crucii, Cernescu a fluturat mândru tricolorul românesc.
Flaviu Cernescu nu este la prima experienţă de acest gen. El a apărut de mai multe ori în presa internaţională, fiind lăudat pentru măiestria şi curajul cu care se urcă pe cele mai înalte construcţii, dar şi pentru abilitatea de a merge pe monociclu la înălţimi impresionante.

8740 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Madalin 16.01.2016 07:54 Hehehe, am un prieten din Bucuresti care acum cativa ani a facut acelasi lucru. Era singur-singurel, dar are dovada video, caci s-a auto-filmat. Nu s-a laudat si n-a facut emisiuni.
  • Serbanopris 17.01.2016 20:23 Eu am facut asta acum cca 40 de ani.

Social

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4304 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2023 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.