Un tânăr din Reșița a acceptat provocarea de a se urca pe Crucea de pe Caraiman

Social (Categoria articolului)

Crucea Eroilor de pe Caraiman se află la altitudinea de 2.291 metri, în masivul Bucegi, fiind cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan, conform Guinness World Record.

Flaviu Cernescu, 33 ani, din Reşiţa, este românul care a acceptat provocarea de a se urca fără nici un fel de echipament de protecţie pe Crucea Eroilor de pe Caraiman, pentru emisiunea celebrului Bear Grylls. Românul nu a avut nici o problemă în a urca cei 28 metri ai crucii propriu-zise, amplasată pe un soclu de 7,5 metri. Din vârful crucii, Cernescu a fluturat mândru tricolorul românesc.
Flaviu Cernescu nu este la prima experienţă de acest gen. El a apărut de mai multe ori în presa internaţională, fiind lăudat pentru măiestria şi curajul cu care se urcă pe cele mai înalte construcţii, dar şi pentru abilitatea de a merge pe monociclu la înălţimi impresionante.

8418 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Madalin 16.01.2016 07:54 Hehehe, am un prieten din Bucuresti care acum cativa ani a facut acelasi lucru. Era singur-singurel, dar are dovada video, caci s-a auto-filmat. Nu s-a laudat si n-a facut emisiuni.
  • Serbanopris 17.01.2016 20:23 Eu am facut asta acum cca 40 de ani.

Social

1598 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2097 vizualizari
02 dec. 2020 07:55

Un drapel nou flutură în vânt la "Observator", pe dealul Muscel din Câmpina

Pe 30 noiembrie 2018, înaintea celebrării Centenarului Marii Uniri, reprezentanții Fundației Zamolxes din Câmpina împreună cu cei Radioclubului Municipal au montat un drapel național la ”Observator”, pe dealul Muscel. A fost primul tricolor care a fluturat pe Muscel, la "Observator", un loc drag multor câmpineni, situat la o altitudine de 550 metri și de unde se poate vedea întregul oraș.

Alte stiri recente

88 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

387 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației și nu numai vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate îm misiuni din teatrele de operațiuni militare.