CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un tânăr din Reșița a acceptat provocarea de a se urca pe Crucea de pe Caraiman

- Social -

Crucea Eroilor de pe Caraiman se află la altitudinea de 2.291 metri, în masivul Bucegi, fiind cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan, conform Guinness World Record.

Flaviu Cernescu, 33 ani, din Reşiţa, este românul care a acceptat provocarea de a se urca fără nici un fel de echipament de protecţie pe Crucea Eroilor de pe Caraiman, pentru emisiunea celebrului Bear Grylls. Românul nu a avut nici o problemă în a urca cei 28 metri ai crucii propriu-zise, amplasată pe un soclu de 7,5 metri. Din vârful crucii, Cernescu a fluturat mândru tricolorul românesc.
Flaviu Cernescu nu este la prima experienţă de acest gen. El a apărut de mai multe ori în presa internaţională, fiind lăudat pentru măiestria şi curajul cu care se urcă pe cele mai înalte construcţii, dar şi pentru abilitatea de a merge pe monociclu la înălţimi impresionante.


15 Jan 2016 18:24 9509 vizualizari


Comentarii


  • 17.01.2016 20:23 Serbanopris Eu am facut asta acum cca 40 de ani.
  • 16.01.2016 07:54 Madalin Hehehe, am un prieten din Bucuresti care acum cativa ani a facut acelasi lucru. Era singur-singurel, dar are dovada video, caci s-a auto-filmat. Nu s-a laudat si n-a facut emisiuni.
157 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
592 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
578 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
322 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV