Încă patru spitale din Prahova vor primi pacienți cu COVID-19

Actualitate (Categoria articolului)

La propunerea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Ministerul Sănătății a aprobat ca încă patru spitale din Prahova să primească pacienți infectați cu noul coronavirus. După cum ne-a declarat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, membru în CJSU, s-a luat această decizie din cauza numărului mare de pacienți infectați de la spitalele COVID și suport COVID din județ. Cele patru spitale sunt: Spitalul de Boli Pulmonare din Breaza, Spitalul de Pneumoftiziologie din Florești, Spitalul Orășenesc Băicoi și Spitalul de Psihiatrie Voila - Câmpina, unde un pavilion va fi pus la dispoziția pacienților cu COVID-19.

Potrivit lui Bogdan Toader, la aceste patru spitale vor fi internați pacienți cu forme ușoare ale bolii, având în vedere faptul că spitalele menționate nu dispun de secție de terapie intensivă. În total, în cele patru unități sanitare vor fi disponibile 130 de locuri pentru pacienții cu COVID-19. Până acum, în Prahova existau 250 de paturi pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

3586 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1664 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4126 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

876 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1974 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.