CONTACT

Liber la accesul în bazele sportive ale unităților de învățământ din Câmpina

- Social -

Liber la accesul în bazele sportive ale unităților de învățământ din Câmpina

Consilierul Marius Anghelescu a propus în plenul Legislativului local câmpinean un proiect de hotărâre privind regulile de acces și modul de utilizare a spațiilor din unitățile de învățământ, inclusiv a bazelor sportive.

Conform proiectului, în termen de 90 zile, unitățile de învățământ au obligația să introducă în regulamentele de funcționare prevederi legate de accesul și modul de utilizare a spațiilor și terenurilor aflate în folosința acestora, precum și orarul de acces, după orele de program, în zilele libere și în timpul vacanțelor școlare.
Consilierul Marius Anghelescu și-a motivat inițiativa prin necesitatea de a pune în aplicare prevederile unei legi, dar și pentru judicioasa folosire a spațiilor din unitățile de învățământ, precum și din dorința de a oferi, în special copiilor și tinerilor, accesul gratuit la bazele sportive ale școlilor din Câmpina.
Acum, rămâne de văzut în ce măsură conducerile școlilor, împreună cu consiliile de administrație din care fac parte și consilieri locali, vor reuși să găsească cele mai bune modalități ca acest proiect să-și atingă scopul.


12 Dec 2023 09:29 2688 vizualizari


Comentarii






  • 12.12.2023 18:48 Ciprian Exact peste 4 luni cand incepe campania electorala.... Coincidenta...
  • 12.12.2023 10:24 Coco Channel Acum va ganditi voi la'' accesul gratuit la bazele sportive”?Voi va auziti ce ziceti?Nivelul invatamantului romanesc e catastrofal,vezi rezultatele testelor Pisa,nu stiti sa-i motivati pe elevi si nici sport nu-i lasati sa faca/practice.La Grigorescu doua terenuri de sport au fost desfiintate pentru o sala de sport mizerabila,nefunctioala si...ati ghicit ,o fantana tot nefunctionala dar cu parcare pentru asa zisii profesori(dupa realizarile profesionale ''admirabile'').
1971 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1755 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4574 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1736 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV