"Ca urmare a situației apărute la începutul acestei săptămâni, când mai mulți elevi de la mai multe unități de învățământ din județul Prahova au fost internați cu simptome de toxiinfecție alimentară, începând cu 26 noiembrie 2015 se sistează Programul guvernamental Lapte și corn, până la aflarea rezultatelor analizelor de laborator efectuate de autoritățile competente", se precizează în comunicatul de presă remis de CJ Prahova. Primele suspiciuni cu privire la toxiinfecția alimentară au apărut luni, când 32 de elevi de la Școala "Elena Doamna" din Ploiești s-au simțit rău după ce au băut laptele primit la școală. Doi dintre ei au fost internați la Spitalul Județean de Urgență. A doua zi, alți 17 elevi de la Colegiul Tehnic Cerașu au ajuns la spital, diagnosticul medicilor fiind "suspiciune de toxiinfecție alimentară". În Prahova, licitația pentru "lapte și corn" a fost câștigată de societățile Ecolact (laptele), Lido Gârbea (distribuția) și Voipan (cornurile).
În Câmpina se derulează proiectul ”Calificat pentru viitor”, care presupune inclusiv stagii de practică pentru elevi la agenți economici implicați în derularea acestui proiect.
Primăria Municipiului Câmpina informează cetățenii cu privire la termenele de eliberare a cărților de identitate (model 1997), precum și la situația operativă privind cărțile electronice de identitate.
Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a primit semnale că mai mulți cetățeni au fost apelați telefonic de persoane care s-au prezentat drept angajați ai caselor de asigurări de sănătate.
Casa de copii ”Ada Marinescu” a rămas în memoria colectivă a câmpinenilor, indiferent de numele purtat de această instituție după 1989, ca un simbol al copiilor orfani.