Stâlpișorii din fața Casei de Cultură, uite-i, nu-s...

Actualitate (Categoria articolului)

De mai mulți ani, în fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina au fost amplasați câțiva stâlpișori ornamentali, legați între ei cu un lanț. De-a lungul timpului, și-au dovedit utilitatea, pentru că nu se mai parchează haotic în fața acestei instituții de cultură și au un aspect plăcut.

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat că starea lor este destul de precară, mecanismele de prindere s-au slăbit, sunt destul de grei și, în condițiile unui trafic pietonal și a unei afleunțe de copii în zonă, pot deveni un pericol. ”Dacă îți cade unul pe picior, te muți urgent la... Conacul bunicii (n.n. - azilul de bătrâni din apropierea Casei de Cultură)”, a comentat cu umor cititorul nostru.
Situația a fost semnalată duminică, iar luni pe la prânz, deja o echipă a firmei care asigură mentenanța a venit la fața locului pentru a remedia situația. Din păcate, în după-amiaza zilei de luni, la numai câteva ore după intervenție, cititorul nostru ne-a transmis că starea stâlpișorilor era la fel...

1969 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 29.08.2023 19:03 Amin!

Actualitate

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

889 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.

Alte stiri recente

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

980 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.