CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

- Actualitate -

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

După cum se poate vedea, coșurile de gunoi din fața magazinului sunt suprapline și din ele se observă multe ambalaje și resturi ale celor care vând în mod obișnuit tot felul de produse din coșuri de nuiele - de la cireșe, la ciuperci și tot felul de alte produse.
Acum, o discuție se poate face și pe tema îngăduinței cu care sunt tratați acești ”comercianți”. Dar asupra acestui subiect poate vom mai reveni.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


18 Jun 2024 19:54 4933 vizualizari


Comentarii


  • 22.06.2024 22:37 Anonim Odata cu abrogarea legii nr 12/1990 acesti comerciantii fac ce vor muschii lor.Politia locala se foloseste de un simplu HCL aplicand amenzi zilnic ptr comert ambulant neautorizat.Firma de paza a pietei total ineficienta,chiar daca au in fisa postului indepartarea acestor comercianti.Poate noua administratie a Primariei v a lua atitudine...
  • 19.06.2024 14:42 Cetățean Este bine ca alegerile au decis ca să se schimbe administrația. Cea care a trenat 4 ani în frunte cu Alin Moldoveanu, a fost cea mai slaba administrație din istoria Campinei. Vor fi multe de făcut. Asfaltari, sensuri giratorii, locuri de parcare, etc. Multe. În cea ce privește spațiul din față la Carrefour. Nu este permis asa ceva, sa fie lăsați sa se inșire, etnia se cunoaște, cu tot felul de târne, pungi. Fac mizerie, și o lasă asa. Sa fie puse mese din plastic, gen tarabe, și contra cost, chirie la Primărie, sa meargă sa vândă acolo. Apoi sa facă curat. Dacă nu le va conveni sa meargă sa vândă pe gârlă.
  • 19.06.2024 14:08 semprona mai demult trecea politia locala pe acolo si-i alunga zilnic, acum nu au mai venit de o luna !!!
  • 19.06.2024 12:42 Mariana Nu înțeleg de ce sunt vanzătorii ambulanți lăsați să vândă în fața magazinului Carrefour, dă o notă urâtă și nu mai e loc de trecere pentru pietoni. Cred că primăria este cea care trebuie să vadă acest aspect, mă gândesc că dacă avem o primăriță la carmă va lua în calcul și acest aspect neplăcut.
  • 19.06.2024 10:53 diss Poliția comunitară, la fel ca și poliția locală, doarme în bocanci.De fapt se plimbă toată ziua prin oraș fără să facă nimic.Să tot fi bugetar în România lui Ciucâ, Ciolacu, Iohanis și toți ăștia de se dau politicieni.Poate odată cu noul primar se vor schimba lucrurile și în Cămpina.
  • 18.06.2024 21:32 cristian adrian POLITIA LOCALA NU MAI EXISTA PENTRU ACESTI OAMENI, NU INTELEG DE CE??
  • 18.06.2024 20:36 Tache Când ai piața numai samsari vs producători,, când reprezentanții rromilor vin cu jalba în protap la Primarie,unii abia se descurca iar marii rromi la pacanele non stop,prin sârguinta mentorului Tiseanu și a copilului de suflet,dl Nistor șef la Piață.. Aici se vrea cu articolul.In comparație cu alți rromi din tara în Câmpina o duc bine.E mai greu de cei după Pădurii ș,i Caramidari si Scarisoara cu alunecări de teren.Cei din Turnătorie nu sunt chiar izolați.Las ca decolmateaza Lacul Peștelui și face stăpânirea trai decent și pt ei
371 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție, s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
164 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
497 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
768 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV