CS Câmpina a pierdut ambele recursuri la FRF. Singura soluţie pentru evitarea dezafilierii rămâne plata datoriei către HM Junior

Sport (Categoria articolului)

FRF a publicat astăzi, pe site-ul propriu, decizia Comisiei de Recurs în urma litigiului dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina. FRF a respins ambele recursuri formulate de CS Câmpina, astfel că se revine la Comisia de Disciplină a AJF, care ar putea decide chiar miercuri dezafilierea CS Câmpina. Clubul finanţat de la bugetul local ar lua în calcul chiar şi varianta desfiinţării pentru a evita să plătească suma de 24.200 lei către HM Junior Câmpina. În câteva zile, problema ar trebui definitiv rezolvată şi acest litigiu care a adus multe prejudicii Câmpinei să se încheie.

CS Câmpina a ajuns din nou la FRF, la Comisia de Recurs, după ce a atacat două decizii ale Comisiei de Apel, care i-au fost respinse, şi prin care solicita recuzarea unor membri şi chiar a preşedintelui Comisiei de Disciplină a AJF Prahova. Decizia FRF din aceste zile demonstrează că au fost doar teritipuri ale CS Câmpina sau, mai degrabă, ale avocatului plătit din bani publici, în încercarea de a întârzia cât de mult este posibil plata sumei de 24.200 lei stabilită anul trecut ca obligaţie financiară a CS Câmpina către HM Junior Câmpina. Deciziile Comisiei de Recurs a FRF sunt definitive şi executorii pe plan naţional şi nu mai pot fi atacate decât la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, din Elveţia.
Acum, după respingerea celor două recuzări, se revine la Comisia de Disciplină a AJF Prahova, care va trebuie să constate dacă CS Câmpina a pus sau nu în aplicare hotărârea FRF din decembrie anul trecut, prin care se statua obligativitatea achitării sumei de 24.000 lei către HM Junior şi returnarea unor jucători. Ecuaţia este simplă - dacă CS Câmpina nu va putea face dovadă achitării sumei respective către HM Junior se va decide dezafilierea CS Câmpina. Oficiali ai CS Câmpina iau în calcul şi varianta desfiinţării echipelor de fotbal, doar pentru a nu plăti suma respectivă. Cert este că - aşa cum CâmpinaTV.ro a scris de mai multe ori - singura soluţia pentru evitarea dezafilierii echipelor de fotbal ale CS Câmpina, singura soluție pentru ca Secția de Fotbal să poată merge mai departe  este plata sumei de 24.200 lei către HM Junior. Apoi, cui i se va imputa această sumă, dacă i se va imputa, este o altă discuţie pe care fie Comitetul Director al clubului, fie un audit al Primăriei Câmpina, fie chiar Consiliul Local, o poate stabili.

4812 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mara 18.08.2018 20:29 Fotbal.
  • PIMPI 18.08.2018 20:44 Sunt curios....asa din fire....primaria are voie sa plateasca penalitati din banul public? Cand urmeaza demisiile tuturor celor ce s-au distrat pe banul public??? Daca unii au crezut ca fac tot ceea ce vor din banul public( presedinte de club, comitet director, membri fondatori)...etc....Campina nu mai poate avea fotbal????
  • Nini 18.08.2018 21:59 Cred ca problema ar trebui mult aprofundata. Pornind de la presedintele clubului si terminând cu vechiul consiliu director. Sa vedem ce au aprobat si ce au semnat... Si poate e venit timpul sa mai dezgropam si alte probleme vechi- de pe la Direcția Economica, Politia Locala, Investitii, ..... ce credeti domnule Primar?
  • Marian 20.08.2018 10:06 Nu poate fi luată în calcul desființarea echipei de fotbal. Copiii nu au nici o vină. Ei trebuie să facă sport în continuare, indiferent cine este la conducerea clubului și a localității. Clubul Sportiv, prin organul de conducere, sau Primăria trebuie să găsească o soluție. Recuperarea sumelor ține de instituțiile de control. Este exclus „să se pună lacătul” pe secția de fotbal. Eu sper că mai au o urmă de minte și să nu facă acest lucru. Doamne ..... să nu uităm că este o instituție publică ........

Sport

707 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1578 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

173 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

319 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.