Începe vaccinarea anti-COVID a cadrelor didactice. În Prahova sunt doar două centre de vaccinare destinate exclusiv personalului din învățământ

Social (Categoria articolului)

În perioada 24 februarie - 10 martie 2021, personalul care își desfășoară activitatea în sistemul de învățământ se va putea vaccina cu serurile AstraZeneca (pentru persoanele de până în 55 de ani) și Pfizer (recomandat și persoanelor cu vârste de peste 56 de ani), anunță un comunicat al Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV). 

Programarea pentru vaccinare nu se va efectua pe platforma online dezvoltată de STS, ci se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului vor fi centralizate de către inspectoratele școlare județene și cel al Municipiului București, care vor transmite mai departe, către Direcția de Sănătate Publică (DSP), listele nominale cu persoanele eligibile din cele două categorii de vârstă menționate. La nivelul CNCAV, a fost elaborată Instrucțiunea privind vaccinarea personalului din învățământ și creșe și a fost transmisă fiecărui județ în parte, Direcțiilor de Sănătate Publică și Ministerului Educației.
În județul Prahova există doar două centre de vaccinare destinate personalului din învățământ și de la creșe, ambele situate în Ploiești. Este vorba de un centru amenajat în cabinetul medical al Universității Petrol Gaze (Bulevardul București, nr. 39, Corp Clădire C3) și un centru amenajat în clădirea CAR (în incinta Casei Corpului Didactic, Str. Democrației, nr. 35).

3486 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1618 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

843 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

101 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1163 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.