CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consiliul Local Câmpina va aproba pentru a patra oară indicatorii tehnico-economici aferenți modernizării Parcului de la Soldat. Între timp, suprafața parcului a crescut din nou

- Actualitate -

Consiliul Local Câmpina va aproba pentru a patra oară indicatorii tehnico-economici aferenți modernizării Parcului de la Soldat. Între timp, suprafața parcului a crescut din nou

Ghinion, incompetență, prostie, nu știm ce se întâmplă în cazul acestei investiții despre care vorbim de mai multă vreme, dar începem să avem certitudinea că nu se va realiza nici în acest an. În ședința de joi, 31 august, Consiliul Local Câmpina va aproba a patra oară indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Parcului de la Soldat.

Reabilitarea Parcului de la Soldat a fost una dintre investițiile incluse pe lista din 2016. Suntem aproape de toamna lui 2017, dar lucrarea nu a început și nici nu va începe prea curând de vreme ce abia se... re-re-reactualizează indicatorii tehnico-economici. Haideți să ne reamintim cum au stat lucrurile și motive invocate de Primăria Câmpina de fiecare dată când a adus pe masa consilierilor acești indicatori.
- 28 iulie 2016 - Consiliul Local a aprobat pentru prima dată indicatorii tehnico-economici pentru realizarea obiectivului de investiții "Reabilitarea Parcului de la Soldat". Potrivit acestor indicatori, valoarea investiției se ridică la 857.820 lei, fără TVA.
- 15 decembrie 2016 - Consiliul Local aprobă reactualizarea indicatorilor. Primarul Horia Tiseanu a explicat atunci că este nevoie de o reactualizare a indicatorilor deoarece "conform avizului de racordare emis de Electrica Muntenia Nord, a trebuit modificat proiectul pentru instalațiile electrice, ceea ce a condus la modificarea valorii inițiale a indicatorilor". Noua valoare - 863.211 lei, fără TVA.
- 15 iunie 2017 - Consiliul Local aprobă o nouă reactualizare a indicatorilor tehnico-economici. Iar noua valoare a investiției este semnificativ mai mare - 937.099 lei, fără TVA. Explicația Primăriei a fost aceea că, după finalizarea lucrărilor de cadastru, a rezultat că parcul are o suprafața mai mare cu 219 mp decât se măsurase inițial. Adică 3.777 mp față de 3.558 mp cât apărea în documentele inițiale. În aceste condiții, s-a modificat și valoarea devizului general, fiind nevoie de cantități mai mari de materiale.
- 31 august 2017 - Consiliul Local urmează să aprobe a patra oară indicatorii, cu o valoare a investiției mult mai mare decât până acum - 1.476.000 lei (fără TVA), deci aproape 15 miliarde lei vechi. După cum reiese din expunerea de motive aferentă proiectului de hotărâre, de această dată explicația este următoarea: "Ca urmare a faptului că, după două proceduri de achiziție publică pe SEAP, nu a fost depusă nicio ofertă, s-a solicitat proiectantului să analizeze și revizuiască prețurile materialelor principale din devizul estimativ. De la data întocmirii devizului general la faza DALI și până în prezent, au apărut creșteri de prețuri la materiale, dar și la manoperă, prin majorări ale salariului minim pe economie".

Interesant este faptul că în acest nou proiect de hotărâre apare modificată și suprafața parcului. Dacă la primele două proiecte privind indicatorii am avut 3.558 mp, la al treilea 3.777 mp (și am explicat mai sus de ce), la acest al patrulea proiect suprafața parcului apare ca fiind de 3.830 mp, iar aleile pietonale nu mai însumează 2.480 mp, ci 2.681 mp. Și nu se explică nicăieri de unde apar aceaste diferențe.


28 Aug 2017 09:44 4985 vizualizari


Comentarii


  • 28.08.2017 15:40 Panait O mare bătaie de joc!🤤😲😤😨
  • 28.08.2017 12:40 Campineanu Ce sa mai zicem de ''blocul de ... necesitate'' de langa Kaufland, gata de un an, si care nu are apa, gaze, electricitate, canalizare !?! Din vina cui ? Si pana cand ?
  • 28.08.2017 10:09 CÎRSTOIU Ilie Asta e tot ce mai lipsea in Campina, străzile sunt asfaltate, gaze si canalizare peste tot..... Vorba din popor ''afara vopsit gardul, înăuntru leopardul''. Bine ca de căpușe in primărie nu ducem lipsa, plătim niște impotenti puturoși.
  • 28.08.2017 10:09 dana Ce ne facem? Avem primar inginer sau nu si vice economist?Avem juristi in primarie si platim avocat.Avem ingineri in primarie si nu stiu sa masoare un teren.Si salariile sunt marite.Se fac gafe de Caracal.Str Crisuri nu aduce voturi dl din Primarie?Sunt mai organizati cei din comune decat noi si cand e vorba de spectacole si de administrarea veniturilor?Chiar asa greu sa trimiti adrese la Politie,Gaze,Pompieri,Electrica pentru utilitati si sa bagi subteran cablurile,sa masori un teren.Niste hartii te costa mai mult daca angajezi 5 mesteri sa iti faca dale si borduri.De preferat cu sclipici sau de marmura
832 vizualizari 22 Jul 2024 20:56 Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Comitetul Executiv al AJF Prahova a stabilit luni, 22 iulie, schimbarea președinteleui Comisiei Județene de Arbitri, Marian Deaconu. De altfel, a fost schimbată aproape întreaga comisie.

citeste mai mult
385 vizualizari 22 Jul 2024 20:25 Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Luni, 22 iulie, a fost termenul limită până la care firma executantă a lucrărilor de reabilitare termică și modernizare de la Spitalul Municipal Câmpina fusee notificată de Primăria Câmpina să pună în funcțiune sistemul - montat deja - de climatizare.

citeste mai mult
1245 vizualizari 22 Jul 2024 16:26 Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine cu roșiile pe care le-a cumpărat luni, 22 iulie, din Piața Centrală Câmpina.

citeste mai mult
762 vizualizari 21 Jul 2024 16:50 Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă duminică dimineață pe Strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV